Me me me

Hur gammal är du? 27 år.
När vaknade du idag? 07.10 utav mig själv.. strax där efter vaknade Duni. Gjorde ersättning och gav henne, hon somnade om på 2 sek. Låg kvar i sängen till 08.30 och bara lyssnade på hennes och Davids andetag. Mys!
Vad åt du till frukost? En skål med naturell yoghurt, färska hallon och en latte.
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Har spindel fobi. Lider av väldigt jobbig pms. Har skolios ( sne rygg ).
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Är faktiskt nöjd med allt, har kommit till den punkten i livet där jag är trygg i mig själv och därav även accepterat att "det här är jag, såhär se jag ut.. jag kan antingen vakna varjedag och vara missnöjd med något eller så väljer jag att vakna och vara nöjd med det jag ser i spegeln. Jag har valt att vara nöjd och glad över allt det som jag i yngre ålder tyckte var hemskt. Tex min långa ben, mitt vågiga hår, min snea rygg. Sånt som jag idag istället är himla nöjd över, eller ja den sena ryggen är kanske ingen höjdare men det mest för att den faktiskt gör ont. Försöker föra över det på mina barn, att man är finast naturlig, precis som man är. Man behöver inte smink, operationer eller filter för att vara fin. Huvudsaken är att du är nöjd med dig själv precis så som du är. ❤️🙏🏻
Något du ogillar hos andra? Ogillar överlag folk som tycker sig vara bättre än andra.. sånna som bara tar energi.
Vad är du tacksam över? Livet och allt som det erbjudet, Såklart mest tacksam över mina barn, David, min familj och våra vänner. Tror det är få förunnat att ha så många genuint fina människor kring sig som vi har. ❤️🙏🏻
Vad har du gjort idag? Varit iväg till Thuns med Sofia och Johanna, kom hem vid 11 igen och då städade jag och fixade ett skoställ till förrådet i hallen, fikat med Kalle och nu sitter jag i soffan medans Della & Duni & David sover, Jullis leker med bästis.
Vilken film såg du senast? Den otecknade Snövit. Ikväll ska vi kolla på skönheten & odjuret, Nanette tipsade om att den fanns att hyra hos Telia. 👌🏻
Är du besatt av någonting? Kaffe. ☕️ David ( vill alltid ha honom nääära nära, trots att han ibland retar gallfebern av mig ) & bebisgos.
Beskriv en perfekt morgon : David tar Duni på morgonen, Vaknar utav att David kommer in med kaffe och frukost på sängen. Får ligga länge och dra mig och kolla på ett avsnitt games of thrones. 🙈☕️❤️
Beskriv platsen du befinner dig på just nu: vårat sovrum, nybäddad säng och fönstret på vid gavel. Supermys!
Vad lyssnar du på just nu? David som precis vaknat och pratar i telefonen med Kalle. De planerar kvällens galej.
Hur går du helst klädd? Hemma i mjukiskläder eller Morgonrock.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Hmm.. är nog en kvällsmänniska. Även fast jag är en tröttmössa så tycker jag kvällarna är himla mysiga.
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild.
Vad köpte du senast? Lakritspipor, tändstickor, lypsyl och ett litet fat i glas.
Vad har du i dina fickor? Har inga fickor.
Vilken är din favoritaffär? Mataffärer 🙈😁
Vilka smeknamn har du? Dittan, duttsen, mitt bästa är ändå mamma 🙏🏻❤️
Vilka är dina största svagheter? Att jag är stressar upp mig så lätt och att jag är sämst på krishantering 🙈 ivarjefall när David är med.. när jag är själv så funkar det helt plötsligt..

PUSS

Puss Ditte

3 kommentarer om “Me me me

  1. Line says:

    Så mysig blogg❤️ Undrar lite ang din skolios.. hur många grader sne är din rygg, och kände du av det mycket när du var gravid?? Har nämligen också skolios, men inga barn än ?

  2. Line says:

    Så mysig blogg❤️ Undrar lite ang din skolios.. hur många grader sne är din rygg, och kände du av det mycket när du var gravid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.