Midsommar

Hej igen finisar!
 
Ser ni vad fin den nya vi med barn sidan är? ?????? Det gjorde dem bra! Sitter just nu i bilen på väg hem från babyshowern för just lanseringen utav den nya sajten. Tog nästan inga bilder alls ? Blev så mycket prat att jag glömde av mig. Väldigt trevligt och jag trivs redan så bra! ?
Det är ju snart midsommar, vad har ni för planer? Följer ni några traditioner? Vi har i alla år firar midsommar i Dalarna hos min mormor och morfar men nu när dem flyttat så kommer vi att fira hemma hos oss. Vi börjar dagen med att plocka blommor och göra en midsommarstång, jag har beställt kransar till tjejerna i år igen ? De var såååå fina i sina förra året. Sen sjunger vi och dansar runt stången. Efter det blir det sill-lunch ??? Och i år tänker jag göra lite god sangria till. På tal om den så lovade jag ju att visa er receptet. Följ den här länken som kommer ni till receptet : Cava sangria Den är så god och så himla lätt att göra! Till efterrätt gör vi alltid maräng och grädd tårta med jordgubbar ??
Kollade precis igenom lite bilder från förra midsommarafton :
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Nu ska vi äta en sen middag, älskar det här med sommarlov att man kan rugga lite på rutinerna och äta sent om man känner för det. Vi kör hämtmat ikväll, tanken var att vi skulle äta i Sthlm men alla ville hem och äte igen på altanen i kvällssolen istället.
 

Puss Ditte

En kommentar om “Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.