Min älskling fyller 6 år❣️

Idag blir min älskade Della 6 år, svårt att ta in faktiskt, känns så otroligt stort. Tror inte att det är många som förstår, hur det känns att få det slängt i ansiktet så många gånger ” att man ska försöka förbereda sig på att sitt barn ska gå bort ” att hon ska lämna oss kvar här på jorden, själva utan henne. Det gör så otroligt ont när andra inte tror på henne lika mycket som vi gör. Trots allt vi fått höra så står vi här idag, starkare än någonsin och får fira ännu ett år tillsammans. Jag tror att det är tack vare all kärlek, från assistenter, familj och vänner som vi och hon orkat, och så länge hon orkar kämpa kommer vi alltid att göra det! Oavsett vad andra säger. Della är en väääldigt speciell tjej och jag är så ofantligt lycklig över att hon är min. 6 år idag! Min prinsessa, tänker ofta på att hon kom och tog oss verkligen med storm.. vi hamnade ute på öppet hav i hemskt oväder i enbart en liten liten eka, där i den stormen skulle vi leva, lära oss ett nytt sätt att se på världen, människor och få en helt annan förståelse för livet.. nu 6 år senare har vi byggt ett stort, stadigt och tryggt fartyg, visst kan det blåsa upp till storm i bland men det blåser inte lika hårt och vi kan lättare ta oss igenom stormen för vi har fått uppleva så otroligt mycket och fått känna så otroligt intensivt under dessa år att inget längre rubbar oss. Vi är en väldigt sammansvetsad familj och mycket det tack vare att just Della kom, alldeles förtidigt och väldigt sjuk. Man får ett annat perspektiv och förståelse för vad som egentligen är viktigt! Tiden tillsammans, den man får är väldigt värdefull. 
Tack lilla älskling för allt du visat och fortfarande visar oss. ❤️ idag är din dag och den ska vi fira så som du gillar allra bäst, med musik, sötsaker, familj och vänner. ❤️ 

Puss Ditte

8 kommentarer om “Min älskling fyller 6 år❣️

 1. Pernilla says:

  Du skriver så otroligt fint om er underbara dotter ❤ hoppas ni får en fantastisk dag kramar

 2. Lilian says:

  Stort grattis Della på 6-årsdagen!?
  Och tack Ditte för att vi får följa er vardag, i mysiga texter och fantastiska bilder!
  Ps, vilket fantastiskt hår tjejerna (och David) har ?

 3. Sara says:

  Grattis till din fina tjej!
  På eran namngivningsceremoni för Duni hade ni sånadär Cake toppers på cupcakesen med Dunis namn på, vart hade du beställt dessa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.