Min bästa plats

Hej finisar ❤️
Idag vaknade vi till snö?! Duni skrek av lycka, ”mamma titta det snöar”. Jag vart inte lika glad.. vill ha vår och sommar nu. Men är det något som är säkert så är det ju att det kommer. Längtar bara orimligt mycket just nu.
I går var målarna förbi och sprayade det sista på hyllan.. vi passade på att måla ventilerna i samma färg som väggen. ( de var nikotingula innan ) inte jätte kul.
Blev så mycket bättre! Tack för det killar ❣️

Vi fortsätter att hålla alla våra små hemma.. ingen skola eller förskola. Och jag tänker som jag skrev på instagram i morse ” there’s no place like home”. Och även om det här känns som en mardröm utan slut så försöker jag att se det som en paus, med mer tid för varandra. Man får bara vara lite mer kreativ när man har en rastlös 3 åring hemma på heltid. ☺️?

I går kom David på den briljanta idén att köpa guld sprayfärg och spraya några stenar. ?? För att sen göra en skattjakt med Duni. Så jag målade en karta, som vi sedan följde in i skogen. Där vi hade gömt guldklimparna. ( kommer en kort liten film på detta sen ) ❤️

Förhoppningsvis blir hyllan klar om någon dag nu bara.. längtar. Inte det härligaste att leva i byggkaos.
Ikväll fick Niklas upp några utav de betsade pinnarna så nu känner man verkligen känslan på ett annat sätt! Visar er i morgon ???

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på ett avsnitt Ozark. TIPS om ni inte sätt den, finns på Netflix.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.