Min Della, Miss Della

I går började morgonen.. inte alls som vanligt. Jag gick upp innan alla andra, gjorde mig i ordning och fick sen väcka Duni ( som alltid annars vaknar utav sig själv innan mig ). Gav henne frukost och åkte sen för att hämta upp Malin❣️ Tillsammans åkte vi till Sthlm, Berns för att äta frukost med ett gäng härliga tjejer som Anna & Malin ( mrsmighetto ) bjudit in.
Alla där för att välkomna Miss Della ❤️ som idag släppt hos alla återförsäljare runt om i hela världen. ❤️ Alla hjärtans dag, kunde inte passat bättre. HÄR HITTAR NI DEM. ❣️??
25 kr per såld poster går raka vägen till Hjärnfonden och hittills har Miss Della samlat in över 30 000kr ?❣️ jag kan knappt förstå det.. för stort för att ta in.
Jag fotade inte så mycket själv men en som gjorde det var Sofia Mokkasin ❣️ hon har också skrivit ett väääldigt fint inlägg på sin blogg om frukosten i går. Så jag tipsar er om att gå in och läsa hos henne. ❤️
Jag lånar några utav hennes bilder :
Här står de, två av de finaste människor jag träffat. Malin mighetto & Anna sylvan ❤️ tjejerna bakom Mrsmighetto. Anna är i full gång och berättar hur mrsmighetto blev till, sen presenterar hon mig och miss Della och blödig som jag är har har svårt att hålla tårarna borta.. mycket tårar har det blivit, fina, utav glädje sen vi träffades. ❤️✨

Duni hängde snällt i bärsjal på min mage.

Så otroligt tacksam och glad över alla fina tjejer som kom.

Della var också med, i tankarna och även på frukosten.

Barnvagnsmaffian, Emily, Anna & Jasmina :

Och så Malin, Della, Anna & jag ❤️

Jag tjatar om hur svårt det här är att ta in.. men påriktigt förstår ni hur stort det är? ???❤️✨
Magiskt. Precis som min Della. ❤️
Tack livet för den finaste gåvan man kan få.. mina barn och vänner som man vet kommer stanna för alltid. ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Min Della, Miss Della

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.