Min familj

I samband med bloggflytt nu så blir frågorna många, ( så jag tänkte att en frågestund är på sin plats men mer om det sen ) en utav dem är något som jag inte brukar gå in på och kommer heller inte att göra men det är många som vill “sätta etiketter” och i frågasätter på ett fult sätt och mitt svar är enbart detta:
Jouline blev min och jag hennes när jag och David träffades för 8 år sen, hon var 3 år och jag 20. Sen den dagen har vi suttit ihop och jag älskar henne min lilla prinsessa mer än ord kan beskriva! ❤️????
Vi är en familj för att vi älskar varandra, vi hör inte mindre ihop för att vi inte delar gener med varandra. Vi delar livet och det är det som är att vara en familj enligt mig. Du som inte delar min åsikt, tråkigt för dig. Att få vara förälder av kärleksband och inte blodsband är bland det finaste man kan få vara. Och jag är så oändligt tacksam för att jag får vara det. Sluta sätta dåliga etiketter på familjer som inte hör till det vanliga. Vad är ens vanligt nu för tiden?
Bilder kan säga mer än tusen ord, för mig säger de här bilderna ALLT. ??❤️

Puss Ditte

14 kommentarer om “Min familj

 1. Natalie Månsson says:

  Så himla rätt & fint Ditte!!! ?? Är själv bonusmamma (barnens egen titel på mig) till två och mamma till vår Elton. Älskar de villkorslöst alla tre och varannan vecka är min vardag precis som vilken trebarnsmammas som helst. Blod är inte alltid tjockare än vatten och våra stora är inte bonusbarn för mig, det är en dotter och en son som bara råkar vara födda innan jag träffade dem ❤️

 2. Moalsandberg says:

  Du är en sån otrolig inspirationskälla vackraste Ditte! Har följt ett tag och tycker att du är en kickass grym mamma till dina vackra döttrar! Fortsätt som du gör så kommer det bli självständiga och starka individer. Ta ingen skit från någon någonsin! ❤️❤️❤️

 3. Nathalie Staf says:

  Hej Ditte. Man blir chockad varje gång du skriver vad folk har kommenterat eller tyckt!
  Tänker på dom som adopterarar. Skall dom inte få rätten att vara mamma och pappa för dom inte har samma gener. Struktptat.
  Ni verkar vara en sådan kärleksfull familj. Gener är ju faktiskt strunt samma!
  ???

 4. Camilla says:

  Hej!
  På några bilder har Jouline haft en blå och vit randig kjol, var kommer den ifrån?
  Tack för en fin blogg!
  Camilla

 5. Madde says:

  Fina ni! Tycker du har helt rätt, en familj är skapad av kärlek, inte blodsband. Det viktigaste är ändå vad ni själva känner, inte vad alla andra tycker! Du verkar vara en supergrym mamma!. Ha en fin dag✨

 6. Anna says:

  Otroligt fint sätt att se livet på ♥️ Fantastiskt att ni har det bandet ni har, jag blir verkligen rörd & inspirerad. Jag själv har också bonusbarn men vi har inte lika naturligt kärleksfull reaktion. De jag undrar är hur hennes relation är till sin biologiska mamma? Jag uppfattar det som om hon inte finns med i bilden? Kram

 7. Jessica says:

  Hej!
  Då vill jag bara säga till dig att jag har då ALDRIG sett någon ge så mycket kärlek till någon som man inte har blodsband till. Jag skulle aldrig någonsin kunna tro att du inte är biologisk mamma till Jouline. Så fint så fint av dig att inte göra skillnad på barnen. Tänk om det skulle finnas fler av sådana som du på denna jord så tror jag att världen och många barn skulle vara mycket lyckligare.
  Jag har nog fortfarande svårt att tro att du inte fött Jouline men blir så varm i kroppen av ditt sätt att förhålla dig till henne.
  Och vad du än gör i livet så ta aldrig åt dig av det som bittra och avundsjuka människor skriver. För det är absolut inget fel i det du gör, är eller ser ut. För vissa måste bara trycka ner andra för att må bra. Fortsätt att vara precis den du är.
  Många många kramar!

 8. Becca says:

  Helt rätt! Om inte kärleksband är lika starka som blod hade inte vi människor kunnat adoptera barn – men det kan vi! Människor kan älska varandra lika mycket oavsett hur vi kom in i varandras liv! ❤️

 9. Cicci says:

  Kärlek övervinner allt som kan skrivas på ett papper, Jouline hade inte kunnat få en finare familj ❤️

 10. Lotta says:

  Kommer själv från en stjärnfamilj, har aldrig kännt att vi är mindre syskon eller har mindre tillhörighet till varandra för att vi inte delar blodsband. Enda gången vi tänkte på det var just när plumpa människor påpekade att det där är ju inte dina riktiga syskon/mamma/pappa, ofta var det vuxna människor som kommenterade det.
  Att vi inte har kommit längre idag tjugo år senare!
  Som liten fick jag lära mig att har man inget snällt att säga så ska man hålla tyst!

 11. Diana says:

  usch vad tråkigt det låter att det finns folk som faktiskt ifrågasätter familjerna på ett dåligt sätt? Jag som trodde det var supervanligt med par som träffas och har barn från andra äktenskap liksom. Inget konstigt med det alls, förstrår inte hur folk kan se det som något dåligt. Trist.
  Du har en jättefin familj Ditte, otroligt fin och ni är så starka. <3

 12. Helena Bergqvist says:

  Så fin och bra förklaring Ditte???!! Är själv sååååå trött och ledsen av att få frågor som;” känner du dig som en riktig mamma?” ” du är ju inte Os riktiga mamma?” ” Varför skaffar du inte ett eget barn?” Mm mm?Kram! Helena stolt mamma till Oscar född i Ghana??

 13. Jungfrumamma says:

  Har nyligen börjat följa dig så blev så nyfiken på din bakgrund. Jättefint skrivet verkligen! ❤️. Jag har också tre barn, tre pojkar. Min äldsta son har också en annan biologisk pappa men min man kom in i bilden när min son var 1 år och han verkligen älskar alla barn lika mycket (vilket tyvärr inte alltid är en självklarhet för andra) Därför jag blir så glad när jag läser detta ❤️. Finns Joulines biologiska mamma med i hennes bild? Hoppas det är okej att jag frågar. Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.