Min lillasyster

Idag fyller en av mina absolut bästa personer i hela livet år, min lillasyster. Härlig, ärlig, rak, omtänksam och har ett otroligt stort och varm hjärta.. klok som en bok är hon också. Kan inte tänka mig ett liv utan henne, min bättre hälft.. ❤️ jag Älskar dig mest av allt min lillelille.

Började dagen med att hämta upp födelsedagsbarnet ❤️? sen åkte vi in till stan, strosade lite i butiker och satte oss sen och drack en kaffe och delade på en Tosskamuffins, Duni fick en smoothie som hon mumsade i sig. ? köpte sen de sista presenterna till Duni och åkte sen hem. Solen värmde skönt idag med trots lite kyligare grader ☀️ väldigt tacksamt!!
Gick en prommis hem till Åsa på eftermiddagen, Jullis och Moa kom också hem dit efter en stund. ❤️
Nu har jag precis duschat, slagit in alla paket och ställt fram frukostbricka med ljus på.. i morgon går vi upp innan Duni vaknat, samlar in alla älsklingar och sen ska vi sjunga för första gånger för våran allra minsta älskling ???❤️ tänk va.. i natt för ett år sen födde jag världens finaste lilla Dun.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Min lillasyster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.