Min mamma

God morgon ❣️
Haft en underbart skön natt! Både Gösta och Duni sov fram till 06.30. Jag gick upp med Gösta och Duni ville följa med.. nu ligger vi i sängen igen. Kollar på “de fem legenderna” ❄️ Ute ligger ett täcke av frost.. så fint!
I går var det min favoritpersons födelsedag. Min förebild i livet och världens finaste människa. ❤️ Min mamma. ❤️


Vi började morgonen med att sjunga “ja må hon leva” på FaceTime hela familjen för mamma❣️
På förmiddagen kom Malin hem hit, vi fotade ny header till min blogg ?❄️
Sen gick vi en tur i skogen. ?

Magiskt fint på våran baksida.
På eftermiddagen åkte jag in till Helena och Anna på Tre generationer. ❤️ vi drack go-kaffe från Arenius och pratade i timmar. Så fina. ?
Efter det åkte jag förbi Gullvivan och fick hjälp att plocka ihop en vintrig bukett till mamma. Sen åkte jag raka vägen hem dit. Vi åt tårta och firade lite.

På kvällen gick vi hem till Malin och Calle ❤️ åt massa god tapas och låg slarvigt slängda i soffan framför en brasa och pratade hela kvällen. Lyckligt lottad över att ha så fina människor runt om kring oss.
Idag blir det ännu mer firande av mamma, men först ska Jullis och Nenne iväg och blåsa glas. ??
Hoppas ni får en mysig helg, min plan är att börja julpynta lite smått idag. Har ni börjat? ??

Puss Ditte

2 kommentarer om “Min mamma

  1. Bella says:

    Vi ska också börja julpynta lite idag, jobbar nästa helg och man vill ju ha det julfint till första advent ❤️

  2. Gunila says:

    Jag älskar och titta in här ! Så fina bilder och underbara bilder på Din familj och många kloka och tänkvärda tankar från Dig. Jag har funderat länge om jag ska dela denna fundering jag har.. jag vill inte lägga mig i men när man följer en person så här på en blogg så känns det som om man känner varandra. Då tänker jag att Du kanske inte tar illa upp. Jag funderar runt Dunis användande av napp ! Jag är absolut inte emot napp.. Båda mina barn och mina två barnbarn har använt napp… men inte ute ! Alla fyra lärde sig stt spotta ut nappen när vi gick ut :)..varför tycker jag då så? Jo på vintern blir det så lätt sår runt munnen och det kan bli nog så jobbigt. Napp är ett bra hjälpmedel när trötthet och ledsnad gör sig påmind .. men det blir också lätt en ovana. Behöver Duni napp när hon är ute och busar med Gösta? En fundering men så klart Ni vet bäst vad som Duni behöver. Kära hälsningar från en trogen följare !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.