Min man är bäst

Igår kom min älskling hem, super glad, studsade och sjöng.. faktiskt så brukar det se ut just så när han kommer hem. Han är ett levande lycko piller i mänsklig form ❤️ Han hade med sig en överraskning, vi har pratat ett tag om att det vore så kul att kunna göra egna riktiga latte och cappuccino.. så världens bästa fixade såklart en sån kaffe maskin. Vi kommer bli grymma här hemma på latte art nu ???☕️ Kaffemaffian på riktigt lixom.
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6025
IMG_6009 IMG_6010
Snart kommer Nanette och Jim över på fika, Julli ska på dans och efter delåket vi in till stan hem till min älskade mormor och morfar som jag saaaaknat så mycket! De har varit ute och rest och varit sjuka men nu äntligen kan vi ses. Blir ljusvandring på stan och sen middag där hemma, bland det bästa jag vet ❤️
Hoppas ni får en fin lördag.

Puss Ditte

En kommentar om “Min man är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.