Min man, min trygghet

Varning för skryt❣️(älskling, idag får jag skryta lite om dig.. som du alltid gör om mig.)

Ni ser honom ju ganska ofta här, i mitt flöde och på storys på instagram. En väldigt sprallig livsglad, rolig, busig, pratglad otroligt snäll och optimistisk typ.. det är min man jag skriver om. David. Som lärt mig att även om det känns som att livet ska falla samman så finns det ALLTID något som trots det är bra.. han som får mig att le och känna hopp när vi legat inne i många långa dagar på sjukhuset.. han son lärt mig bli intresserad utav kaffe på nästan ett nördigt plan.. han som alltid ser det bästa i alla situationer.. han som alltid, säkert 7 gånger om dagen eller mer säger hur fin jag är.. han som får mig att skratta så att tårarna sprutar.. han som fyller ett helt rum med värme och kärlek så fort han kliver in i det… han som strösslar beröm och komplimanger omkring sig.. han som valde att gå i från familjeföretaget för att han inte fick utvecklas så som han ville.. han som fick sjukt mycket skit för det.. han som ändå lever livet Life trots hårda ord från höger och vänster.. han som aldrig vill någon illa.. han som är den finaste pappan till våra älsklingar.

Han som alltid blir bäst på det han tar sig för. Så när han kom och visade mig siffrorna för månaden och hans distrikt (trots att bara ha jobbat där i 4 månader och startat upp distriktet) låg 1 bland alla distrikt i hela Sverige blev jag inte direkt förvånad. Jag menar för bara nått år sen lyckades han förändra ett ganska trött varumärke till att bli nytt fräscht och jäkligt bra. Tack vare honom och hans kreativa, positiva hjärna. Så stolt över dig. Inte för intet jag alltid kallat dig för KING of coffee! Du är bäst älskling och tillsammans är vi oslagbara.❣️? 

Du inspirerar mig och säkert fler därtill.. för att du följer din dröm och ditt hjärta. För att du vill något mer. I ett hav av svartvita människor står du där, i färg. Modig och stark. Orkar du så orkar jag. Tacksam över att du är min. Älskar dig ❤️ 

❤️
❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Min man, min trygghet

  1. Jessie says:

    Åh vad fint skrivet om din David Ditte.
    Man blir alldeles varm i hjärtat ?
    Kan dock inte låta bli att tänka på ordspråket ’skönhet’ sitter i betraktarens ögon och då menar jag ju såklart inte att David inte är en skönhet utan att du verkar så bra på att verkligen se och uppskatta din man och dina nära. Inte alla som har den förmågan och ser på sina närmaste med samma uppskattning i vardagen (tror jag..).
    Så fint att ni har varandra och er kärlek och önskar er och era fina tjejer en underbar fortsatt sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.