Min mysigaste kvällsrutin

Varje kväll innan jag själv ska gå och lägga mig så går jag först in till Della, pussar på henne och står sen en stund och bara tittar.. tittar och förundras över hur fantastiskt hon är. Där ligger hon, en liten människa, hälften jag hälften David. Andas med hjälp av en optiflow men ändå ser det fridfullt och harmoniskt ut. Går sen vidare till Jullis, sätter mig vid sängen och pussar på henne med. Hon brukar alltid hålla på att somna, så jag kliar lite på hennes rygg. ❤️
Avslutar med att krypa ner i våran säng, där Duni ligger och sover som en liten minigris. Blir gråtit bara utav att skriva det här inlägget för att jag är så otroligt tacksam över att jag får pussa mina tre älsklingar godnatt varje kväll.. jag får se dem ligga där och andas tungt, tryggt. Det är ta mig tusan det finaste i livet.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Min mysigaste kvällsrutin

  1. Emma says:

    ååå <3 Jag gör också alltid så innan jag går och lägger mig. Går in till mina två tjejer, bäddar om dom och njuter ett litet ögonblick av lugnet. Det är som att då glömmer man allt bråk, skrik och tjafs som kan ha berikat vår dag, haha – och nästan så att man längtar till dom vaknar igen 😛

  2. Anna says:

    Tack för en fin blogg, så mysigt att följa din vardag med din fina familj och läsa om din tacksamhet för livet. Jag är just nu föräldraledig med vårat fjärde barn, de andra är stora och går skola på dagarna och jag har bestämt mig att stanna upp vara tacksam och verkligen leva, vilket gör att jag njuter massor av livet även när vardagliga saker som hämtning och lämning och matlagning tar över! Jag gör precis som du och går varje kväll in till alla barn!
    Jag undrar var den jättefina pyjamasen Duni har på sig är köpt?
    Allt gott önskas till dig och din familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.