Min trygghet

Go kväll ❤️ hoppas ni haft en fin dag?
Min började i ett lugnt tempo, gav Duni gröt och åt frukost.. kokade kaffe och tog kort inför ett samarbete. Gick förbi kylskåpet och sneglade på en utav Dellas alla sjukhuspapper som hänger där.. 11.15 hade vi tid på ortopedmottagningen för att träffa doktorn som opererat hennes höft. Hade beställt sjukresor till 10.30 men ser på pappret att man ska ha röntgat henne innan det.. jösses. Ringde snabbt sjukresor och bad dem komma så fort de kunde istället. Borstade tänderna, klädde på mig och packade in mig och Duni i bilen för att åka hem till mamma o pappa. Duni fick vara med min älskade mamms idag, så skönt för henne att slippa den tråkiga sjukhusmiljön. Hon somnade gott redan i bilen så jag kunde bara lyfta över henne i vagnen så tog mamma över henne. ❤️?? min älskade mamma.
Kom till sjukhuset innan Della och David så jag gick upp till röntgen för att ta en kölapp, vi fick tid på en gång när vi kom till väntrummet. Väldigt skönt!! Della var som vanligt världens bästa tjej och fixade allt galant utan att säga ett knyst. ❤️❤️❤️❤️

När man är duktig tjej får man klubba av pappan. Hon köpte dessutom en kaffe till mig från kiosken också ?☕️❤️ gosgumman min. Egentligen har vi en regel hemma.. inget godis förutom på lördagar. Jag tycker personligen att det är idioti att proppa barnen fulla med godis alla dagar i veckan eller när de själva vill.. därför håller vi på den gamla traditionen “lördagsgodis”. Men det blir några undantag ibland, tex när man är världens duktigaste tjej som hänger alldeles för mycket på sjukhuset. Hur gör ni med godis/socker?
Hur som helst, Dellas höft fick 10/10! Allt såg jätte bra ut även på den höften de inte opererat. Såååå skönt!!! ??❤️ Min Della, starkast i världen.
Pussade henne hejdå och gick sen till bilen, påvägen dit hann vi göra några snabbstopp hos andra läkare och sköterskor vi behövt prata med. Fick mycket gjort idag.

Åkte sen hem till mamma ❤️ Duni hade sovit gott i vagnen och ätit upp all maten plus lite efterrätt ❤️ sååå nöjd över att få vara med mormor. Älsklings mamman, min trygghet, mitt lugn. Älskar henne så det gör ont i hjärtat. Mins föräldrar är de bästa man kan tänka sig, så lyckligt lottad över att ha dem. Fick lunch där, sen gick vi ut på en prommis till. Så vackert ute idag, ett lager med frost har lagt sig över jorden.


Medans Duni fortsatte sova i vagnen åt vi lussekatter och drack kaffe. Sen åkte vi till Jullis handbollsträning. ❤️
Nu ligger vi i soffan, jag & David. Alla små sover redan. I morgon ska jag till Habliteringen för nätverksmöte sen ska vi åka till Bästis som opererat sig idag ❤️
Nu blir det filmmys.

Puss Ditte

8 kommentarer om “Min trygghet

 1. Madde says:

  Herregud vad jag inte finner ord för hur fina ni är. Såna underbara människor som verkar så fina rakt igenom, hela familjen. Och världens sötaste barn. Ni är baske mig mina idoler! ❤️

  • dittesvanfeldt says:

   Men åh vad gullig du är ❤️ så glad jag blir. Tusen tack ??❤️❤️❤️❤️

 2. Linda says:

  Fina bilder! Vad använder du för filter på dina bilder? Vet att du nämnt VSCO men vilket filter däri? Skulle bli väldigt glad om du tog dig tid att svara. Förstått att du sällan svarar så just därför skulle det vara väldigt uppskattat om du gjorde det. Tack. Ha en bra kväll!

  • dittesvanfeldt says:

   Tack 🙂 sällan svarar? Jag svarar så mycket jag hinner.. vilket filter jag använder tänker jag dock inte säga 🙂 du får pröva dig fram till ett du tycker är fint. Det är lite som konst.. man måste hitta sitt eget för att det ska bli bra. Jag använder inte bara ett filter, jag arbetar med bilderna efter det också. 🙂
   ha en bra dag. ?✨

 3. Jessica says:

  Hej! Låter som en bra dag trots allt! Måste få fråga, din fina jacka- var kommer den ifrån? Är den sjukt varm? På jakt!:)

  • dittesvanfeldt says:

   Ja en bra dag 🙂 tack den är jätte varm 🙂 från Danmark dock köpt förra året. Kram

 4. Maria says:

  Hittade din blogg efter du vunnit pris på mama-galan. Har typ läst hela från början till slut och kan vara konstatera att jag imponeras av sig och din familj! Ni står för så mycket fint! Vilken styrka!

 5. Maria says:

  Hittade din blogg efter du vunnit pris på mama-galan. Har typ läst hela från början till slut och kan vara konstatera att jag imponeras av dig och din familj! Ni står för så mycket fint! Vilken styrka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.