Mina bästa reatips

(Inlägget innehåller adlinks)
a Som ni vet så är jag en riktigt cashmere nörd.. älskar allt som är mjukt och skönt! Klär gärna alla i familjen i cashmere. Just nu har mitt favorit märke Soft gott rea på utvalda produkter.. Tänkte visa er mina favoriter. Några utav dem är redan påväg hem till mig. Tex som den HÄR ponchon.. har köpt den i både svart och GRÅTT . Har den redan i vitt och i beige.. och det är påriktigt de mest använda plagg jag har i min garderob. Fin till precis allt tycker jag och så himla skön, användes väldigt flitigt i somras. Så jag passade på att uppdatera garderoben med två till i svart och grått. 🙂


Nu är även mina favorit leggings på 30 % rea!! pass på. Finns HÄR. i grått och i SVART.
Har också beställt hem den här lilla braiga kammen som tar bort noppror som kan förekomma på cashmere kläder. så himla bra! FINNS HÄR.
På önskelistan har jag skrivit upp dem här :
Fin collage tröja i en mjuk rosa ton. Tänker mig den till en kort jeans kjol i sommar när man är lite fint brun.
Kortärmad t-shirt att ha under en kofta eller bara som den är sen i sommar. Använde davids gråa väldigt mycket i somras.. Finns HÄR.

Puss Ditte

8 kommentarer om “Mina bästa reatips

 1. Katta says:

  Hej Ditte!
  Du skriver att du har köpt?? Du har inte fått det alltså? Inget sponsrat inlägg.
  Klär hela familj i Kashmir känns också lite väl märkligt av en som går på mamma penning! Men du skattar väl för dina inlägg eftersom du skriver att bloggen är ditt jobb? Liten påminnelse bara, läs på!

  • dittesvanfeldt says:

   Hej ”katta” 🙂 ja jag KÖPER mina kläder. Om det är ett sponsrat inlägg så skriver jag alltid det först i början av inlägget. Ja precis, jag jobbar med det och vet mycket väl om vad som gäller vid sponsring av inlägg. Tack vad du är gullig som tog sig tid att påminna mig. ??

  • Julia says:

   Om du läser ordentligt så står det högst upp i inlägget att det finns annonslänkar i inlägget. Dittes ekonomi har väl inte vi bloggläsare något att göra med. Och om hon väljer kashmirer från topp till tå så är det hennes ensak. Ah just, man skattar på sin inkomst. Inte inlägg. Allt gott! /Julia

 2. Annika says:

  Bra inlägg! Hat precis köpt mig kashmir byxor som jag väntar ivrigt på ska levereras . Från Lisa yang. Kan även tipsa om hm premium quality. Dom har väldigt fina kashmir plagg för lite mindre summa 🙂 fick hem en ljusrosa v ringad därifrån för några veckor sen. Fantastisk ! Kram !

 3. Helen says:

  Hej! Jag undrar hur cashmere som material är. Är det väldigt varmt? Andas det? Hur känns det mot kroppen? Önskar dig och din familj en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.