Mina ”best nine” på riktigt!

Det är många som varje år delar sina ”best nine” = mest gillade bilder på Instagram under året.
Förra året skrev jag ett blogginlägg där jag berättade om 9 saker som jag tycker varit det bästa med året på riktigt.. bakom likes och bilder. 🙏🏻🤍 Så det kör jag på även i år.

  1. På min födelsedag fick jag den finaste presenten en mamma kan få.. jag fick utav Jouline en utskrift från Skatteverket där det stod steg för steg hur man genomför en adoption. Och längst ner stod det : ” Om du vill så är din present MIG!” Ja, ni fattar nog själva varför det här var det finaste gåvan i hela livet. blir gråtit bara jag tänker på det. Älskade Gosnos.


2. Trots att det är en pandemi (och att i början tänkte att nu kommer Della bli AP sjuk och vi kommer att vara på Barn intensiven mer än någonsin.. eftersom att hon är så otroligt infektionskänslig) så har vi spenderat ytterst lite tid på sjukhuset, tror aldrig vi varit så här lite där under de nio åren som Della funnits faktiskt. Peppar peppar har hon och vi klarat oss, kanske för att vi har det här tänket i ryggmärgen sen hon föddes.. Vi håller alltid tjejerna hemma minst 3 dagar extra vid en vanlig förkylning, vi har alltid handsprit hemma, vi träffar inte någon som vi vet är sjuk för att en vanlig förkylning har tidigare inneburit lång vårdtid på barn intensiven för Della.. jag hoppas att den här pandemin får folk att tänka en extra gång innan de ger sig ut bland folk även om de “bara är lite snoriga” i framtiden också…

3. Allt med Svanfeldts Coffee 🙏🏻🤍☕️ Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så här bra. Att vi på 1 år gått från dröm till att faktiskt vara ett ganska ”stort” kaffebolag. TACK från djupet av mitt hjärta till alla er som varit med och stöttat oss på den här resan. NI är BÄST!

4. Att vi startade min webbshop, att få förverkliga även den drömmen. 🙏🏻🤍 Med egen designade tröjor & print för både barn och vuxna. Detta har jag haft i åtanke så otroligt länge, att få jobba på det här sättet istället. Inte känna lika stor stress och press från andra bolag som vill göra samarbeten utan att få göra allt själv. Så tacksam över det.

5. Att jag och mina tjejer fick äran att pryda omslaget utav MAMA. Alltså, sen jag blev mamma har den här tidningen alltid funnit hemma hos oss så att VI fick vara med på omslaget känns helt galet.

6. Ture kom till vår familj. Älskade lilla tuss, DJUR alltså. Livet bästa.

7. Vi köpte mountain bikes och började cykla i skogen, genom kohagar och runt sjön. U n d e r b a r t är bara förnamnet.

8. SOMMAREN, för då kunde vi umgås ute tillsammans. TACKSAM 🙏🏻🤍

9. Vågade prova kallbad och upptäckte att jag älskar det.

Det har varit ett minst sagt tufft år men trots det så har det hänt mycket fint också. 🙏🏻🤍 Det är jag väldigt tacksam över.

🙏🏻 “Allt blir inte bra med det mesta blir bättre”. 🙏🏻

Puss Ditte

En kommentar om “Mina ”best nine” på riktigt!

  1. Anna says:

    Finaste jag läst <3

    Köpte precis en av dina hönor till mig själv i 40-årspresent. Lyckos mig! <3

    Puss & hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.