Mina favoriter just nu

(inlägget innehåller adlinks)
Här är mina favoriter i garderoben just nu, både ute och inne. Jag älskar sköna kläder som också är fina.. Gillar ju MYS!
De HÄR byxorna är typ de skönaste jag ägt på länge! Tillsammans med den HÄR morgonrocken. SÅ mycket att gilla! Älskar cashmere.

Hittat så mycket fint på senaste på just indiska! Som den HÄR t-shirten i cashmere. Den HÄR tröjjan är också en favorit. Gillar även DESSA muggar väldigt mycket, Köpte ett helt gäng i somras till assistenterna och tänker köpa några även till oss.

De HÄR gråa uggsen kommer jag att bo i även denna vinter.. mycket väl använda är dem. De HÄR höga svarta har också hängt med ett bra tag nu.. fortfarande fina trots 3 år på nacken. Bra att ha en man som gillar att vårda skorna här hemma 🙂

Dem HÄR använder jag när det är mycket snö och vi är ute och leker med barnen, går långprommisar i skogen eller på sjön. Perfekt med lite gummisula om det är slaskigt också! Och dessutom är de väldigt sköna!
Den HÄR mysiga tröjjan från Twist and tango är påväg hem till mig. Även DEN HÄR t-shirten.

Den HÄR filten värmer jag mig med om kvällarna i soffan. väldigt mycket mys över den! 🙂
Det var några utav mina mysiga favvisar just nu. ?❤️ hoppas ni gillar mina tips på kläder och inredning, jag vet att ni är några där ute som velat ha inlägg som dessa.
Sov gott ❤️ jag ska krypa ner i sängen med min morgonrock nu, fler än jag som är frusna? Burr! Värsta är att gå upp på morgonen tycker jag ??❄️ så kallt.
Morgonrocken som jag har på mig hittar ni HÄR .

Puss Ditte

6 kommentarer om “Mina favoriter just nu

  • Annika says:

   Maila företaget med fick inget svar. Trist , stort företag med kashmir kläder. Hoppas ni for en riktigt god jul ❤

   • dittesvanfeldt says:

    Men vad dåligt.. hoppas de svarar snart. Annars skulle jag ligga på!
    Tack detsamma ❣️❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.