Mina hudvårdsprodukter

I samarbete med Apotek Hjärtat.
Hej finisar❣️
Jag får ofta frågan om vad jag använder för hudvårdsprodukter. Så jag tänkte tipsa om en serie som jag provat i några månader nu.
En egen serie som Apotek Hjärtat har som heter Apolosophy. Bra produkter som tillverkas i Sverige! Hur bra?! Bara det gjorde att jag verkligen ville prova dem. Så bra med närproducerat. Dessutom till väääldigt bra priser! En produktserie som alla har råd med.
Serien jag har heter PRO Age. Visste ni att i tak med att vi blir äldre saktar cellförnyelsen ner och redan vid 20 års ålder så börjar de första ålderstecknen att synas. Varje hud är ju såklart unik och det beror ju mycket på hur man tar hand om sig själv hur den påverkas.
Här är hela serien;

De är milt parfymerade vilket ger det en extra lyxig känsla enligt mig. Att flaskorna är väldigt fina är ju också ett plus. ( fler som tycker det är viktigt? ) ?
Jag har två favoriter i serien.
Nr1: Pro-Age Enzyme Peeling. Älskar när man känner skillnad på en gång! Den ger en ren, fräsch och klar hy på 2 minuter.
Nr2: Pro-Age Serum. Serum serum serum. Älskar!! Innehåller mineraler och vitamin B3. En riktigt fukt och vitamin boost för huden.

Vill verkligen slå ett extra slag för dessa, väldigt prisvärda, fina och lyxiga hudvårdsprodukter. Jag tror att ni som jag kommer älska dem. ????❣️

Puss Ditte

En kommentar om “Mina hudvårdsprodukter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.