Mini me Och fotografering

Vabbdag nr 3 för Duni och nr 8 för Della. Blir ganska intensivt med två små sjuka.. Då också en som kräver Otroligt mycket mer när hon är sjuk.. men Della kan nog gå till skolan i morgon igen. ??❤️ Duni blir nog hemma hela veckan.. hur som helst, när de små somnat så har jag och Jullis mys i soffan. Vi kollar serier och pratar om dagen som varit. En av de bästa stunderna på dagen. Njuter så länge det varar. ?

I går plockade jag upp henne efter skolan och åkte in till stan, vi åt på miss Voon (sååå gott) och åkte sen en omväg hem, lyssnade på musik och sjöng med. ❤️ Världens klokaste och finaste tweenie har jag.

Glad att hon uppskattar riktigt god mat lika mycket som jag. Vi delade på alla rätter. ???

Idag kommer Malin och ska fota mig för boken om kvinnliga entreprenörer❣️ Och ikväll ska jag äta middag med Sofia och Nanette ❤️ En bättre onsdag helt enkelt.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.