Miss Della, Min Della

( text tagen från Mrs mighetto ) ❤️
MISS DELLA
…I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.
Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  
Miss Della är baserad på en verklig person, läs mer om familjen här.
25 kr per såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan.
Postern är 70×50 cm och tryckt på 170g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell.
Det här känns så väldigt stort, nästan för stort för att ta in.. att min Della kommer sitta i massa fina människors hem är ju bara det i sig väldigt stort.. att sen 25kr per såldt print går till Hjärfonden är jag så stolt över! Tänk att få denna möjlighet att hjälpa.. blir alldeles varm utav det. Och att Della som för mig symboliserar ren och skär styrka nu också kan få göra det för andra. Fint. ??❤️
Min prinsessa som sagofigur i ett magiskt fint Print. ?✨❤️

Puss Ditte

12 kommentarer om “Miss Della, Min Della

 1. AmB says:

  Så fin och underbar, Della och poster?. Älskar posters från Mrs Mighetto.
  Min lilla tjejen har redan Miss Emma på väggen på sitt rum. Mr Bill har vi köpt som present till en nyfödd liten kille.
  Kommer köpa Miss Della också som får hänga bredvid Miss Emma??

 2. Milla says:

  Så otroligt fin, man blir så rörd ?❤️?. Miss Della ska verkligen få sitta på väggen i min lilla krigarprinsessas rum och ge henne kraft och styrka ❤️. Hon är precis som din Della född med mycket särskilda behov och har en enorm kämparglöd ❤️❤️.

 3. Sofia says:

  SÅ himla himla fint.Magiskt❤️
  Det här är nog det finaste jag sett.
  Kommer absolut köpa Miss Della❤️

 4. Hanna says:

  Tårarna bränner bakom ögonlocken ❤️? Så otroligt vackert! Både beskrivningen och motivet. Detta print och er story berör på ett speciellt sätt! Ska absolut köpa Miss Della. Massor av kärlek till er❣️

 5. Sarah says:

  Fråga långt efteråt. Kan jag få tag på denna till min dotter?
  Detta berör mig mycket och träffar rakt in i hjärtat pga de svårigheter min tjej har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.