Mitt 10-tal

Jag trodde inte att det skulle bli jobbigt känslomässigt att tänka tillbaka på mitt 10-tal.. men det blev en del tårar under det här inlägget, både av lycka och av sorg. 2019 är snart slut och det är lixom dax att säga tack till det här 10-talet. Så, vad har hänt under de här åren då?

Jo, jag flyttade hem från Paris, träffade David och Jouline. Blev flickvän och mamma. Hittade hem när jag hittade dem. Blev gravid, flyttade till en ny lägenhet tillsammans med min Lilla familj. fick en dotter, bodde på sjukhus i 1 år. Fick komma hem med ett allvarligt sjukt barn, förlovade mig med livets kärlek. Gick igenom en vårdnadstvist, flyttade till radhus pga lägenhet efter 1 år på sjukhus kändes som ett fängelse. Fick många bästa vänner. Vi gifte oss och hade jordens finaste bröllop. Slutade på våra Jobb och startade eget ute på Arlanda. Bodde ytterligare (sammanlagt 1,5 år) på sjukhuset… kändes som att texten på Dellas sjukhuslinne ”tillhör landstinget” stämde in fint på hur livet var under en period. Men, sen fick vi assistans. Och sen efter väldigt många besök på barn intensiven Och samtal då läkarna tittat på oss med sänkt blick och sagt ”nu dör hon” så fick vi dubbelassistans. För dem hade ju fel, varje gång! Livet vände. Till det bättre. Även om vi alltid varit väldigt bra på att fira det lilla i livet, göra en vanlig grå måndag till en fest.. så var det inte förens vi fick dubbelassistans som vi fick tillbaka livet. ❤️ Fick förståelse för vad som verkligen är viktigt på riktigt, vad som betyder mest när det kommer till kritan.
David fyllde 30 och vi överraskade honom med en brakfest. Vi var med i olika tidningsreportage och jag fick vara på Glossyboxs framsida två gånger. Vi blev gravida igen, tänk. Att vi vågade. Vi köpte hus. Drömhuset. Fick veta efter halva graviditeten att bebisen i magen inte skulle klara sig. Fick föda ut våran döda son. Fick panikångest. Kände hur kärleken om möjligt kunde bli ännu större. Började styrke träna och älskade det. Började även med Yinyoga och älskade även det. Köpte Truls, en liten ulltuss. Kärlek på 4 ben. Min räddning efter förlusten av en efterlängtad bebis. Vi renoverade huset. Tog fast jobb igen. Skrattade så tårarna sprutade. Åt väldigt mycket god mat. Fick många nya vänner, vänner för livet. Reste en hel del. Sen blev vi gravida. Tack livet för att vi vågade. Igen. Låg på sjukhus i Falun i 2 veckor. Gick igenom en magiskt fin förlossning. Duni kom ❤️ Della opererades. Allt gick fint. Hon började också skolan. Och Jouline bytte skola. ❤️
Kunde leva på att jobba med mina social medier. Blev 2017 årets inspiratörs mama ❣️
Vi sa upp oss från jobbet och Davids familj. Vi vågade välja oss själva, vågade lämna medberoendet. Lämnade över truls till min äldsta och finaste vän Bella. Och skaffade Gösta, då saknande av en 4bent vän blev för stor. Fick äran att vara med i en hel del poddar.
Byggde pool.
Började gå i terapi.
Fyllde 30 år och fick jordens överrasknings fest.
Renoverade huset ännu mer. Byggde om och till en del till Della.
Vågade satsa på vår dröm och startade beans and brains.

En bråkdel av de 10 år som gått.
Vi har minst sagt varit med om en hel del. Så mycket fint. Största under 10-talet är ändå att jag fick David, att han blev min och att jag blev hans. Och att jag tillsammans med honom fick bli förälder, åt 4 barn. Den finaste gåvan i livet. Inget kan lixom mätas med det.
Är Väldigt tacksam över min fantastiska familj, som alltid finns där för oss i vått och torrt Som stöttar oss och höjer oss när livet varit jobbigt och över våra vänner.. ??❤️

2020 önskar jag mig att vi alla får vara friska, önskar mig en stark kropp och bättre sömn. Att vi åker till alperna, gärna under sommaren för att vandra. Önskar att jag får fortsätta jobba med det jag älskar mest, att mitt och Davids kaffe når sitt mål och kan skänka allt till Hjärnfonden. Önskar mig fina stunder med vänner och familj. En tripp till island och att hitta en stuga vid vattnet, inte allt för långt bort hemifrån. Önskar att få bada i havet tillsammans med Della & även att bli bättre på att fotografera. Önskar att jag och Jullis hittar en gemensam hobby, kanske ridning? Önskar också att jag hittar tillbaka till målandet, inte på stora dukar utan mer i mina skissblock som under skoltiden och att jag & mamma kanske kan hitta en lokal i stan där vi kan sälja finheter och ha en litet café. Sist men inte minst önskar jag mig många fina stunder i naturen. ❤️

Skriv ner dina önskar du med.. så att universum hör dig. ❤️ DÅ kommer dem slå in. ✨

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.