Mitt bestämda lilla Dun

I annonssamarbete med Twistshake
God morgon finisar.
Idag vill jag tipsa er om de absolut bästa produkterna vi använder. Twistshake. För några veckor sen fick vi hem deras återanvändningsbara klämmisar. Vilket innebär att man kan fylla dem med barnets favorit mos eller smoothie och bara diska och använda igen efter att barnet ätit upp. ?? Sååå bra! Jag fyller dem med hemmagjord grön smoothie. För att få i henne lite mer fibrer. Ni kan köpa dem HÄR ❣️

Som jag skrev på insta igår så har vi ett väldigt bestämt litet Dun här hemma. Utan klickmattan och tallriken man så lätt sätter fast genom att trycka mattan mot bordet så hade jag fått torka väldigt mycket mat från golvet.. typ varje måltid. Men det behövs inte tack vare den. ?? KlickMattan finns HÄR.
Talltikarna som man lätt bara skruvar fast på mattan ( som du även kan använda som Matlåda eller ha barnens matsäck i ) Finns HÄR.
Allt finns i många olika fina färger, som ni vet gillar jag lugna toner. Så grått och beiget och vitt används flitigt här hemma.Just nu får ni 20% rabatt med koden: dittesvanfeldt på ett helt köp. Pass på ?
Vill verkligen tipsa om denna också:
Pipmugg med sugrör. Antidropp precis som alla deras pipmuggar. Duni älskar att dricka ur den. Vi har med oss den överallt, funkar att stänga super smidigt. Finns HÄR.

Puss Ditte

En kommentar om “Mitt bestämda lilla Dun

  1. Mikaela says:

    Funkar klickmattan på alla material? Har tänkt köpa men vi har träbord hemma och inte läst någonstans att det funkar/eller inte funkar. Kram❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.