Mitt hjärtas fröjd

Hej ❣️

Idag fortsatte vi med möten, vi hämtade upp mamma vid tåget efter att vi lämnat Duni på förskolan. Sen började vi i Danderyd och blev kvar där i två timmar. Efter det åkte vi och åt lunch på steninge (tips! Där får även fyrbenta älsklingar vara med) ?❤️ När vi kom hem hämtade vi Duni och gick en prommis till Coop tillsammans med Della. Väldigt mysigt, köpte glass och njöt av höstsolen. ??

Efter middagen gick jag och Gösta en prommis med Åsa och Selma. ?? Efter att vi kramat dem hejdå så gick vi en runda i skogen. ? När Vi kom hem så hängde vi i Dellas rum allihopa. Duni har varit med Della och assistenterna hela eftermiddagen/kvällen. Mitt mammahjärtat blir alldeles varmt. ❤️

Vi har fortfarande inte hört något från kommunen angående Dellas skola.. lovar att jag ska skriva ett eget inlägg om detta snart. Jag orkar inte just nu.

Redan fredag i morgon.. inga möten, inga måsten. Så himla skönt. Ska fixa mina naglar och planera kommande samarbeten här på bloggen och instagram. Sen blir det nog ostkväll hos mamma & pappa. ?

PUSS

P.s Har ni sätt något gulligare? Mitt älsklings Dun.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.