Mitt hjärtas fröjd

God morgon fina ni ❤️ 
Duni vaknade för ca 30 minuter sen, David gav henne mat och nu har de båda somnat om igen. ? Jag har inte lika lätt för att somna om på morgonen så jag gick upp, fixade en kopp te och öppnade fönstet i sovrummet och har nu krupit ner brevid dem igen. Älskar när det är lite kyligt i luften och det har regnat halva natten, när den krispiga morgonluften strömmar in genom det öppna fönstret och man ligger under duntäcket. Det luktar till och med gott ?. Sommar! 
Ligger och kollat inspo till namnfesten för Mitt Dunihjärta på söndag. Vi blir många, hittills 54 stycken som tackat ja ❤️ Jag och David låg och skrev ett fadderbarn igår till min älskade lillasyster. Vi har valt ut en låt som är “Dunis” låt.. den gick på reklam på tvn jämt under de första veckorna efter att Duni föddes och därför så känns det som att den tillhör henne på något sätt. Jag älskar den. ” uti vår hage där växer blå bär, kom hjärtansfröjd. ” ni vet vilken jag menar va? Den passar henne så bra, hon är ju mitt hjärtansfröjd ❤️ Färgtemat är också valt, det blir vitt, puderrosa och silver.. tårtan och mini muffinsen har jag ju proffshjälp med så det kommer bli sååå bra! I morgon ska jag åka och köpa allt krimskrams som behövs för dekoration. Jag hoppas verkligen på fint väder, eller åtminstone inget regn så man kan vara både ute och inne. Jag har aldrig varit på en namnfest förut och tycker att det ska bli sååå kul att få fixa och pyssla inför Dunis ?❤️. Har ni varit på namnfest? Känns som att dop är vanligast fortfarande eller? Jag har köpt en jordglob som jag tänkt ställa på ett bord tillsammans med en spritpenna, på den tänker jag be alla våra älskade vänner och släktingar att skriva något till Duni, tänker att det är ett fint minne att ha med sig i livet och även en fin inredningsdetalj i hennes rum sen. ?❤️ Har även tänkt att måla en liten tavla och hänga på väggen och nedanför den ha en stämpeldyna och be gästerna att trycka ett finger avtryck på tavlan också som ett minne till henne att spara. Finns ju massa kul man kan göra men det får räcka med de två grejerna. 
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och läsa lite innan jag tänker gå upp och göra frukost åt mina hjärtan. David har Pt pass nu på morgonen, han är sååå duktig! ????❤️ börjar redan synas efter bara två veckor att han fått mer synliga muskler. Hejja dig älskling ❤️❤️ jag vet att du läser ( min trognaste läsare ) ???❤️. 
Hoppas ni får en fin dag, vi är bjudna på lunch hos finfina vänner idag. Förutom det så blir det en lugn dag här hemma. ☺️ 
Jullis, Duni och älskling på mamma & pappas altan. Kolla rosen ? hur fiiiin?! 

Puss Ditte

5 kommentarer om “Mitt hjärtas fröjd

  1. Johanna says:

    Får man fråga om ert hus, var det egenritat eller någon speciell husleverantör? Väldigt fint oavsett och går själv i planeringstankar, därav nyfikenheten. .

  2. Johanna says:

    Får man fråga om ert hus, var det egenritat eller någon speciell husleverantör? Väldigt fint oavsett och går själv i planeringstankar, därav nyfikenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.