Mitt lilla love.

Imorse när jag väckte Julli sa hon ” Mamma när jag blir stor vill jag bli som dig, jag tycker att du är den allra bästa mamman vi kunnat fått jag och Della och Truls.  När jag får barn, för det vill jag, minst två. Då ska jag vara som dig. ” Jag satte mig ner i sängen och kramade om henne och förklarade att hon kommer att bli den allra bästa mamman till sina barn det finns det inga tvivel om. Älskade lilla älskling. <3 om hon bara visst vad de orden betyder mycket för mig. Min bästa tjej. Och då kan ni ju förstå att min morgon inte kunnat börja bättre 🙂 Pussat Della godmorgon och ska nu åka in till stan för att köpa lite nya målar grejer och även posta massa Krigsgudinnor. För er som är nya här får ni gärna gå in och kolla på dom : http://ditteart.se
Well well dax att kila, Julli Truls hänger med pappsen på jobbet idag så jag ska skynda mig dit sen <3 Hoppas ni får en riktigt fin dag!
KRAM
img_1324-1.jpeg

Puss Ditte

2 kommentarer om “Mitt lilla love.

  1. Sara says:

    Min största dotter tultade in i mitt liv när hon var 1år och sen dess blev mitt liv inte detsamma , hon och hennes pappa visade mig vad kärlek egentligen är och vi valde varandra då och väljer varandra varje dag nu . Sen dess har vi utökats med ännu en älskad dotter, våran egen krigarprinsessa , varje dag är en kamp men såå mycket kärlek vi har . Så de där orden din dotter sa till dig imorse förstår jag hur mycket de betyder för dig, de är extra extra speciella eftersom de inte är självklara ❤️ Mamma är det finaste man kan bli kallad ❤️ Och vilken mamma du verkar vara!! Kram

  2. Petra says:

    Såååååå fina ord från en fin tjej. Jag börjar nästan gråta när jag läser det. Förstår att din dag kunde ej börjat bättre.. Hälsning från Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.