Mitt livs bästa ja.

Snart har vi varit gifta i 4 år, en av de finaste stunderna i livet var just den dagen. Precis varjedag är jag sååå himla glad över att jag har honom, världens finaste ❤️????. Snart har vi varit tillsammans i 8 år, helt sinnes!!! Vart har tiden tagit vägen lixom? Tänk vad mycket vi gått igenom under de här åren ❤️❤️❤️ Fler ska det bli och jag ser sååå mycket fram i mot vad framtiden har att erbjuda med dig vid min sida. ❤️??
Screenshot Processed with VSCO with b1 preset
Bilden har bästa Pernilla tagit ?❤️.
Hörrni, det är såå många som hört av sig och vill att jag ska börja youtube’a… vad är det ni vill se i såfall? Jag kanske kan tänka mig att göra det. Så kul dessutom att ni är fler som hittat hit till bloggen, vart kommer ni ifrån? Berätta jätte gärna, det är alltid kul att lära känna er som läser ❤️❤️❤️
Puss på er.

Puss Ditte

9 kommentarer om “Mitt livs bästa ja.

 1. Ida says:

  Hej. Jag läser din blogg och tittar på din instagram från Örebro! ??
  Trevlig helg… ?☀️

 2. Jenny says:

  Har inte läst sålänge, men fastnat för dig och din fina blogg. Bidragande är säkerligen att jag är mammaledig med min andra dotter som är tre veckor. Bor i Vasastan, Stockholm. Kram!

 3. Elin Lyrhem says:

  Hej Ditte,
  Mitt namn är Elin och jag har följt dig ett tag på IG & din blogg. Jag är en resesäljare som bor i Uddevalla tillsammans med min sambo. Hittar mycket inspiration på IG och det var där jag hittade din blogg. Gillar dina inlägg för det känns så genuint, ödmjukt och vackert. Ni är en jättefin familj och det hade varit jätteroligt att få följa din/er vardag i en vlog! Fortsatt trevlig helg! // EL

 4. Linn says:

  Jag hittade dig via Instagram för ett bra tag sedan och har läst bloggen sedan dess!
  Tycker du verkar vara en himla fin person som uppskattar vad livet har att bjuda på.
  Mycket fin inspiration från mat till inredning
  Önskar dig en härlig sommar 🙂

 5. Elina says:

  Elina, 26 år gammal från Uppsala ?? Din blogg är den enda jag följer och det är för att det är den mest äkta jag har läst ?

 6. Sandra says:

  Snubblade in på din IG och en dag så klickade jag mig vidare till din blogg och nu är du en av mina favvobloggar. ?
  Jag bor i lilla landet Luxemburg med min man och son på 8,5 månad.
  Vi älskar att resa och vi gör det så fort vi hittar en lucka i våra scheman. (IG- Sunzique)
  Ha en fin vecka.
  ☀️?

 7. Josephine says:

  Jag är så glad att jag hittade dig, du är en funkismamma som fortfarande lever och ger hopp till mig som relativt nybliven funkismamma ( sen ett år) och vill forstätta vara lycklig trots kämpande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.