Mitt stora ❤

God morgon ❤ Hoppas ni sovit gott, det har jag.. trots att det var väldigt jobbigt igår kväll för att det gör så ont i kroppen. Foglossningen är vidrig vissa dagar och sammandragningar på det är inte så kul. Men idag känns det lite bättre, värst är det ju alltid på kvällen. I går var David på utbildning tills sent på kvällen så jag och Della och Julli hade mys med tända ljus och massagestund på golvet i vardagsrummet efter middagen ❤❣️ Gjorde läxan och läste en bok sen pussade jag dem natti och slängde sig mig i sängen. När David kom hem fick jag massage ❤ blir alltid lite bättre då.
Bästa med att han ibland kommer hem sent är att vi får lite längre morgonar tillsammans, idag fick jag starta dagen med väldigt gott kaffe ( som han fixar ) och massa skratt.. ❤☕️
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Älskar Pella Hedeby och hennes jobb tillsammans med Ikea, i går gjorde jag en likadan “hylla” väldigt enkelt och väldigt snyggt!
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Mitt stora ❤

  1. Frida says:

    Har du bara ställt den lutat mot väggen? Man kanske kan fästa den på nåt sätt i väggen när man har småbarn?! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.