Mitt värsta ställe

Hej ❤️

Äntligen hemma igen. Det blev många långa timmar på barnakuten. Vi är ju tyvärr vana att få komma in som VIP med Della. Slippa väntan. Kändes konstigt att vara där utan henne och att behöva vänta. Men jag tänker som så att det är bra om man får vänta, för då är det inte på liv och död. Fick påminna mig själv om det några gånger under dagen. När ångesten började bubbla upp. ( Att vi är här med Duni, som i grunden är fullt frisk. Jag behöver inte tänka katastrof tankar. Andas. ) Hon sov mest på mitt bröst. Vaknade då och då, grät lite och sa ” aj onjt mamma hjälp ” ?❤️ Lilla hjärtat. Läkaren kom efter 5 timmar och konstaterade lunginflammation. Paniken.. tårar i ögonen och ångest. David fick påminna mig om att det inte är som när Della får lunginflammation. Utan vi får åka hem och ge antibiotika hemma.

Så nu är vi hemma igen. Både David och Duni sover redan. Della sov gott redan när vi kom hem. Hann knappt träffa henne i dag.. ?❤️ Jullis och Gösta & jag sitter trötta i soffan, vi ska kolla lite serier och sen slänga oss i sängen vi med. I morgon är en ny dag. Vilket känns väldigt skönt.

Tack för alla fina ord ni skickat till mig angående nya bloggen och om att Duni ska krya på sig. Ni är bäst. Som vanligt ??❤️

Bilder från i morse, Jullis byggde en kojja åt den lilla sjuklingen. ❤️

Puss Ditte

8 kommentarer om “Mitt värsta ställe

 1. Mathilda says:

  Oj va jobbigt för lillen:( hur blir det med Della när någon i familjen är så sjuk? Tänker ju att hon är väl infektionskänslig? Måste vara superjobbigt för er!

  • Ditte Svanfeldt says:

   Ja det blir jobbigt.. tex som nu så får inte Duni och Della träffas. Det är inte värt risken att hon ska bli sjuk. Blir väldigt mycket råddande i hemmet för att få till det på ett bra sätt. ?❤️

 2. Anna-Karin says:

  Hej!
  Jättefin ny blogg ?
  Krya på lilla sötnöten Duni..hon piggar säkert på sig snabbt nu med antibiotika ..
  Kram?

 3. Sarah says:

  Stackars Duni, hoppas medicinen gör underverk och att hon snabbt blir frisk samt att Della klarar sig från sjuka! Håller tummarna, Kram!

 4. Elin says:

  Stackars Duni, skönt att ni är hemma nu iaf!
  Jag har en fråga om något helt annat, såg nämligen på din story att du brukar köpa kläder åt David och undrar om du kunde göra ett inlägg om herrkläder där du tipsar lite 🙂
  Du har en helt underbar blogg, kram! <3

 5. Hanna says:

  Min dotter var med sjuk i lunginflammation över jul men sen fick hon antibiotika å sen helt frisk. Hoppas inte de är den smittsamma typen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.