Mmm murbruk

Hej finisar, klättrar lite på väggarna här inne på sjukhuset. Tack och lov för bloggen och att få skriva av sig. Det här med cravings under graviditeten… jag har inte haft några konstiga. Kanske varit lite mer sugen på julmust än vad jag brukar vara under julen annars och frukt/choklad gärna i den kombon har varit vääääldigt gott ( är fortfarande ) annars är jag inte så mycket för just det här med sött.. har hört att det påriktigt finns de som blivit sugna på murbruk?! Jag vet inte om det sant? Men det skulle inte förvåna mig, kroppen och smaklökarna ändras ju heeelt otroligt mycket. Har ni haft bra koll på vad man får och inte får äta under graviditeten? Jag har under mina graviditeter blivit jätte nojjig med just det där om vad man får stoppa i sig och vad man inte får, undviker allt som är big nono och nu när jag var sjuk och råkade ta en Ipren istället för alvedon ringde jag i panik till min barnmorska och frågade om jag skulle spy upp den eller hur jag skulle göra ??.. ja lite extremt kanske men jag är så rädd för att det ska bli något tokigt och inte vill jag då att det ska ha varit pga utav vad jag åt eller drack. Tittade just på den här videon och blev både sugen på choklad och jordgubbar och fick en skrattattack angående murbruket ??..
 
 

Puss Ditte

En kommentar om “Mmm murbruk

  1. Josefine says:

    Asså murbruk i all ära.. när jag väntade Viggo fick jag seriöst stoppa mig själv så jag inte smakade på våra rengöringsmedel/sköljmedel ? Hade en speciell WC rent som jag använde varje dag i toaletten för att få känna doften. Hade som cravings på att få lukta på vissa dofter. Haha Såå sjukt! Hade även jobbigt med lukten. Att gå genom tex Åhléns gick inte. Jag kräktes så fort jag kände dofterna från parfymavdelningen.. så himla konstigt ??
    Hade jag inte haft nån slagit spärr så hade jag druckit sköljmedlet ? Annars mådde jag mest illa hela tiden och va inte sugen på någonting att äta.. hihi! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.