Morgonkaffe

Godmorgon ☕️
Som vanligt bara jag, Bosse, Ture & Totoro vakna än så länge här hemma. Jag vaknade 05 och kunde inte somna om och eftersom Bosse ligger som ett litet plåster på mig så vaknar han också då. Så nu har jag varit ute med honom, bryggt kaffe och tänt en brasa. 🤍 Det är så fint ute nu, fåglarna kvittrar och luften är frisk men man känner ändå att det börjar bli varmare. Vi har två hackspettar här som pratar med varandra genom att hacka i träden. Så vi satt ute på trappen och kollade på dom tills mina fötter domnade bort ( går ut barfota nu när snön är borta ) det är ett skönt sätt att väcka kroppen på.

Kanske dax att ta ner disco kulan i taket nu 🙈

Och nu vaknade den här lilla sötnosen 🤍

Och nu vaknade en till 🤍🐑

Jouline sover hos sin flickvän (Ingrid) ❤️ så nu väntar vi bara på att pappan i huset ska vakna 🥰

Puss Ditte

4 kommentarer om “Morgonkaffe

 1. Johanna says:

  Alltid så mysigt. Vad kul för Jouline med kärlek, Ingrid är ju ett otroligt fint namn också. ❤️ Ha en fin dag.

 2. Coppola says:

  Jag vet att detta är något som ni inte behöver svara på ofc men ju mer jag följer dig desto större blir frågan över hur ni har råd med ert liv? Ni har bara designmöbler, köper tesla mitt i tomtköp och bygger drömhus samtidigt som du varit hemma många år och har haft ett sjukt barn som även det blir utgifter (trots att man gärna vill tro att man får all den hjälp man bör få av staten), nystartat företag aka inte så mycket lön första åren och nu är ni båda även sjukskrivna. Skulle ge värde att veta utifrån allt det extravaganta man ser på bilderna var det går ihop. Obs ingen kritik utan bara ett stort frågetecken utifrån hur man själv försöker skrapa sig framåt med sina ”medelsvensson” förutsättningar och ändå inte har råd med husköp, bilköp, fåtöljer värda 80k i vardagsrummet samtidigt, utan en utesluter oftast den andre.

  • Ditte Svanfeldt says:

   Nej precis som du skriver så har ju faktiskt ingen med vår ekonomi att göra? Men för att svara på din fråga så du slipper undra, vi har startat och sålt bolag tidigare. Vilket gjort att vi kunnat starta nytt företag och även kunnat leva trots att vi inte tagit lön och nu varit sjukskrivna. Hårt jobb och egenföretagande under många års tid har gjort att det funkat för oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.