Morgonpigg

Här hemma är det Samma visa varje morgon. Och trots att hon kanske väckt mig ca 3 gången på natten så finns det inget mysigare än när hon väcker mig på morgonen. Alltid på samma sätt. Genom att stryka sin lilla mjuka hand över min kind och säga ”mojjon äkling, ska vi go upp?” Sjävklart går jag upp, oavsett hur gärna jag egentligen hade velat legat kvar i sängen. Oftast klär vi på oss och sätter oss ute på ”utesidan” som Duni kallar baksidan. Gösta springer upp i skogen och vi pratar om vad vi ska göra under dagen medans jag dricker mitt morgonkaffe. Älskar morgonen på sensommaren, luften är så härligt krispig och allt är lugnt och tyst ute. Om det regnar så kryper vi ner under en filt i soffan och kollar på film.. mysigt det med.

Kläderna är från zara, köper alltid 3-4 år på tröjorna och just nu har hon storlek 92 på byxor därifrån. Tycker det är bättre att kunna vika upp ärmarna lite och att den går ner över rumpan och sitter lite löst. ?

Nu ska vi fixa på tomten inför Mitt och Yves rocher’s event som vi ska ha här hemma på Tisdag. Det ska bli sååå kul, det är så många fina tjejer som kommer❣️

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.