Mormor & morfarmys

Hello finisar!
Idag myser vi hemma hos min mamma & pappa, ätit god lunch, omelett och linssallad med rivna morötter och babyspenat. ??
Försökt få Duni att vända sig från rygg till mage men hon vill inte än.. hon kommer nästan runt men sen vänder hon sig till rygg igen ? ingen bråtska tänker jag.. känner mig inte alls stressad över alla utvecklingssteg som ska ” checkas i ” det kommer när det kommer lixom. Vi blev så himla på stressade med Della när hon var liten så den här gången tänker jag fullkomligt strunta i sånt. Alla är ju olika, det är ju det som är så himla fint.❣️ När vände sig era barn? ?
Jullis sträckläser en favorit bok, tittar bara upp när vi försöker få kontakt med henne och fortsätter sen läsa igen. Lilla bokmalen! Ser så mysigt ut tycker jag ❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Mormor & morfarmys

 1. Mona says:

  Har aldrig kommenterat din blogg innan, men läser den dagligen. Så härlig familj ni verkar vara? Vår lille kille är 6 månader, och har nästan precis börjat vända sig. Tror han var 5 1/2 ungefär. Och nu gör han det hela tiden, och blir ledsen efter en stund på mage. Har dock inte lärt sig att vända tillbaka?

 2. Gen Eriksson says:

  Hej
  Jag har precis börjat läsa din fina blogg Läste att ni har fem barn Tufft då att ha ett svårt handikappat barn min fråga är om hon bor hemma hos er Kram

 3. Ebba says:

  Tycker du tänker helt rätt! Saga är fem och en halv månad och det är nu sista dagarna som hon fått kläm på det här med att vända sig från rygg till mage ?

 4. Linda says:

  Mitt första barn vände sig vid fem månader, hon satt själv innan hon började rulla runt. Med det i bakhuvudet skällde jag lite på henne tre år senare när lillebror tre veckor gammal plötsligt låg på mage och skrek argt. Var helt säker på att hon vänt honom. Men nejdå, lite senare gjorde han det igen aldeles själv. Otroligt olika tidiga var mina barn alltså!
  Tack för en jättefin blogg, så otroligt kärleksfull! Ger mig en tankeställare nästan varje dag! ?

 5. Mikaela says:

  Hej, förstår dig bvc och deras läkare kan få än att få magsår, min nr 2 va jätte sen enligt dom fick påbackning av 4 mån kontrollen vände sig inte. Han va 6 mån. Nu är han vildare än vildast 1 år❤️

 6. Veronika says:

  Hej Ditte! Måste bara tacka för boktipset! Min dotter har också fastnat i Warriors-serien. Eftersom hon har ganska svår dyslexi så lyssnar hon på dem istället men oavsett så är denna mamman alltid glad när hon får upp intresset för böcker! ?
  Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.