Mys

Della var jätte trött när vi åkte till Hab, trots det var hon jätte duktig och provade alla hjälpmedel. I veckan kommer de komma hem med allt. Längtar! Nya vagnen kommer bli så himla bra!! Riktig terräng vagn med super stora hjul och som en sackosäck sist som hon skunker skönt in i ??? Bästa! Nu kan prommisar bli behagliga och mysiga igen.
Skärckens huvudvärk smög sig ganska nydligen på.. fixade té och soppa till julli och té till mig, ska krypa ner i sängen en liten stund, dricka min kopp och kolla en liten stund på Pocahontas.. Ikväll blir det vegetariska Nuggets, potatis i ugn och någon god sås, plus sallad såklart.. enkelt och gott när man inte har så mycket ork.
Vad äter ni ikväll? Would love too know ❤️
IMG_2248 IMG_2249 IMG_2250

Puss Ditte

5 kommentarer om “Mys

 1. Amelie says:

  Ingen energi här idag. Det blev kyckling panna med grönsaker samt råris o sås gjort på fonden från kyckling pannan.

 2. Malin says:

  Hej! Jag undrar vad märket är på saccosäckssitsen du pratar om till Della. Låter som en supergrej till min son om man kan ha den i rullstol. 🙂 Så roligt med nya grejer från hab (tänk att man kan tycka det är skoj)!
  /M

 3. Josefine says:

  Köper du fördiga vegetariska Nuggets? Lät mumsigt! Vi ska äta fläskfilé med kantarellsås och kokt potatis. Barnen älskar kokt potatis här hemma! Så fort jag gör något annat med potatisen blir det gnäll ? så ibland steker jag lite av den kokta potatisen till mig och Björn för att vi ska få variation.. ? När vi gör exempelvis klyftpotatis brukar barnen få potatiskroketter, dom är en riktig hit till barnen ? å sallad har vi alltid till såklart. När jag inte “orkar” slänga ihop en vanlig grönsallad, eller känner för variation så gör jag pizza sallad. Passar till det mesta faktiskt ☺️ Hoppas du fick lite matinspiration iallafall. Älskar att du delar med dig av recept och tips. Älskar god mat ???? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.