Nagellack

(Inlägget innehåller adlinks)
Får så mycket frågor angående mina naglar.. förut så gick jag alltid och fick dem målade med schellack men det förstör naglarna så mycket så jag slutade med det.. nu målar jag dem själv med det här lacket från Essie, ( finns HÄR ) enligt mig själv den bästa färgen. Passar till allt. Brukar lägga två lager och sen avsluta med ett genomskinligt topplack för att det ska hålla bättre. ( använder det HÄR )
Innan jag måla brukar jag klippa ner dem och sen fila till dem.. tar bort nagelband om det finns några sånna och sen lägger jag lite nagelbandsolja,( använder den HÄR ) masserar in och väntar sen en liten stund med att lägga nagellacket. Om jag har ont om tid brukar jag även droppa på nära droppar av den HÄR då torkar det extra fort.
Smörjer sen alltid in händerna med den HÄR ,  handkrämen från Biotherm. Den följer med hela dagen i jackfickan också.. älskar doften och att den inte kladdar. Ogillar verkligen krämer som lämnar kvar en yta..


Puss på er <3

Puss Ditte

3 kommentarer om “Nagellack

  1. senada says:

    Härligt att läsa och känna igen sig kring nagelmålandet hehe. Sista gången jag var och fick naglarna fixade fick jag mina egna naglar brända (ca 5 år sen) men sen dess är det Essie och OPI som gäller och nöjdare när jag får tid att fixa dom själv ?

  2. Julia says:

    Nagellacket är nog borttaget från den sidan ☺️ Det är en sån fin neutral färg så skulle gärna vilja veta vad den heter ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.