Något nytt

Här hemma har det varit jobbilejobb nästa hela dagen, ligger efter med en hel del papper och kvitton som måste sorteras osv… men började morgonen med ett möte på sjukhuset sen skjutsade jag David till jobbet. Jullis har sovit hos mamma och pappa två nätter nu, det är sportlov så hon vill passa på att bli lite ompysslad och mysa där hemma. Meeen idag kom hon hem igen, man saknar dem ju när de är borta. Blir tomt här hemma. ❤️
I går klippte jag av ca 17 cm hår, känns så skönt. Linda är bäst! Så proffsig. ??
Ska prova en ny serie som kom i förra veckan för blonda från Kérastae. Luktade ljuvligt och håret känns väldigt fräscht och lätt. Kul att det äntligen tagits fram något som är till för just blondiner oavsett om man har förgat hår eller inte.

Har precis varit och hämtat upp två av Jullis kompisar som ska sova här i natt, köpte godis och snacks på vägen. Ni kan ju gissa om Duni blev lycklig när de kom in genom dörren… hon skrek “heeeeej tjejer” ??? och rusade fram för att kramas. Det var en kamp under nattningen i kväll, hon ville ju såklart mycket hellre hänga med dem.
Men nu sover hon gott bredvid mig och jag tänkte göra detsamma, kommer somna som en stock. Så trött idag, trots att solen lyst hela dagen! Så himla härligt. ??
Puss Hoppas ni haft en fin dag. ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.