Några snabba ärliga svar

Tre saker du älskar:
1. David.
2. Riktig vinter.
3. Färsk Brysselkål stekta i massa smör .
Vill du ha fler barn?
Man ska väl aldrig säga aldrig men jag tror verkligen inte att det blir fler här, jag är så otroligt nöjd med att få äran att vara mamma till mina 3 barn och helt ärligt vet jag inte om jag skulle orka gå igenom en till graviditet och vara orolig i 9 månader med allt vad det innebär.
Vad är det bästa med din partner?
Att han allt som oftast får mig att se ljust på saker och ting, jag har en lite lägre gräns innan jag kommer till katastroftankar än vad han har. Han kan reta gallfebern på mig men får mig alltid att skratta. Kan inte vara sur på honom. Att han är väldigt rolig och framförallt världens snällaste. Att han är världens snyggaste också är ju bara en väldigt bra bonus.
Det bästa just nu.
Att Dellas operation gick så himla bra och att resultatet blev ???? och Att få vara hemma med Duni. Älskar våra dagar tillsammans. Så mysigt!

När grät du senast?
I måndags.
Vad skrattade du åt senast?
Åt lite tokiga saker tillsammans med Nanette ??.
Har du en bra hårdag? Ehm.. det skulle jag nog kunna påstå att jag har varjedag. Ödmjukt va… nej men påriktigt jag är allt som oftast väldigt nöjd med håret.
Ditt livsmål? Följa hjärtat, våga mycket och ha det så roligt som möjligt tillsammans med de jag älskar.
Beskriv rummet du är i? Jag sitter tillbakalutad i framsätet på min bil, framför mig är våran garageuppfart. Duni sover så jag passar på att skriva här.
Var vill du vara om sex år? Jag vill skriva mera, måla mera, yoga och träna mera och ha ett litet hus vid vattnet, dit vi kan åka och bara vara.
En sak du önskar dig? Det första jag tänker på när någon frågar mig vad jag önskar mig är Della.. jag önskar mig att hon slapp ha det jobbigt. Och att det fanns mer förståelse för funktionsvariationer..
Det senaste du åt? Salta goda grönkålschips.
Hur blir din vinter i år? Planerar att vara hemma mycket, åka pulka med barnen och mysa massa inne i vårat älskade hus. ❄️❤️ Hoppas på massa snö.
Vad är viktiga egenskaper hos en partner? Trygg, stabil, självsäker, intensiv, rolig, snäll, generös.
Vem pussade du senast? Duni.
Har du något onödigt du gör? Nä det tycker jag nog inte att jag har..
Vad är det sämsta med denna vecka? Alla timmar på sjukhuset… och Vädret!! Helt klart vädret.
vad ska du göra i vinter? Fortsätta vara mammaledig, njuta av det varje dag och må bra! jag ska må sååå bra i vinter har jag bestämt. Skulle vilja gå en kurs i att dreja också, måste undersöka detta vidare.
vad har du i ditt kylskåp? Just nu har jag körsbärstomater, grönkål, mozzarella, creme fraiche, bubbelvatten, citroner, färsk brysselkål, julmust, färska fikon, hallon, blåbär, smör, olika ostar, juice, yoghurt, sallad, gurka, ägg, och champagne. Blev ingen vecko handling den här veckan. Matkassen från Ica har annars blivit en favorit sen Duni kom, sååå skönt att slippa tänka i veckodagarna.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Några snabba ärliga svar

  1. Åsa says:

    Hur söta är inte Dunis byxor och strumpor som hon har på sig på bilderna ovan. Var kommer de ifrån? Tack på förhand! ?

  2. Miriam says:

    Alltså jag blir alldeles tårögd av alla dina inlägg, och hur stark du verkar ! Jag fick reda på för några veckor sedan att jag väntar tvillingar och vi har en som sedan unna som är 2,5 år. Jag är typ livrädd för alla risker men att lösa dina inlägg och se din kärlek till din familj gör mig så peppad för att försöka möta allt man stöter på i livet med glädje och vara positiv. Hejja er ????????????❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.