Några Svar

Några utav Frågorna och svaren från Frågestunden:
Hej! Jag undrar om Dellas funktionshinder är medfött eller pga komplikationer? När minsta dottern är lite äldre vill jag och sambon åka iväg ett dygn och bo på hotell på tu man hand. Har du något tips på bra och mysigt hotell i mellersta Sverige? ☺Vill bara tillägga att ni verkar vara en härlig familj! Jättefina döttrar ni har! Hälsningar Malin
Hej 🙂 
Dellas funktionshinder är medfött, hon fick ett virus i min mage någon gång runt vecka 10.. vilket missades på alla ultraljud. Det i sin tur påverkade tillväxt som i sån tur gjorde att hennes hjärna inte växte som den skulle. När de sen plockade ut henne med akut kejsarsnitt så fick hon 1 hjärnblödning. 
Jag och David bor nästan alltid på Nobis i Stockholm när vi är där, det är nära till allt och väldigt bra sängar och fina rum 🙂 vart exakt är det ni ska? 
Tack vad gullig du är <3 KRAM! 
 
Hej!
Vilken härlig blogg du har! Jag skulle vilja veta mer om din klädstil som vart handlar du fina snygga lösa t-shirts, vilken typ av byxor trivs du bäst i etc?
Har du några framtidsdrömmar?
Hur får du ork och energi att klara av vardagen med all stress och allt runtomkring?
Hur äter du på en dag? ( skulle behöva lite inspiration!)
Kan du inte visa lite fler bilder på ert hem?
Jobbar du heltid? Hur ser en typisk arbetsdag ut?
Hur ser en typis Ditte dag ut?
Vad kan du inte vara utan?
Vad skulle du vilja ha mer av?
Favorit designer?
Tack för en härlig blogg!!
 
Hej 🙂 
Tack snälla <3 
Jag köper ofta kläder på Zara eller en butik i Uppsala som heter Herta, det är där jag köpt de flesta T-shirts 🙂  Jag Trivs bäst i kläder som är sköna, har aldrig riktigt gillat jeans, tycker det är obekvämt.. Lösa byxor eller tights är favvosar! 
Jag har många framtidsdrömmar, men också många drömmar som redan gått i uppfyllelse. Men en sak jag drömmer om i framtiden är en stuga vid havet, på klipporna. Jag tror hela familjen skulle må bra utav att ha en stuga vid havet. det ger sånt härligt lugn. 
Jag gör det jag mår bra av, alltid.. om jag inte orkar tvätta idag så gör jag inte det, då får det vara tills en annan dag när jag orkar tex… INGA onödiga måsten. Sen har jag väldens bästa familj som ger mig väldigt mycket energi/styrka och väldigt många nära himla fina vänner som vi tankar energi tillsammans med. <3 Bort med allt som tar onödig energi. Jag är också väldigt bra på att släppa taget om sånt som andra kanske kan gå och grubbla över, något jag lärt med med tiden.. 
Oj, det är väldigt olika, men börjar alltid morgonen med frukost, den varierar.. Ibland gör vi havregrynsgröt med mjölk och sylt, nästan alltid en kopp te till, ibland mackor med ost eller yoghurt med bär och flingor. Beror lite på vad alla är sugna på. 
Lunch äter jag sällan hemma.. och middagen försöker jag dela med mig av i bland på bloggen 😛 Jag har också väldigt dåligt med mat inspo just nu.. 
Det kan jag säkert göra någon dag, det kommer att komma reportage hemifrån snart.. 🙂
Håller på med ett projekt just nu som jag kommer visa er när det är klart, mer än så avslöjar jag inte just nu. Jag jobbar 75% idag med massa olika saker. 
En Typisk Ditte dag… hm. SVÅRT! Jag älskar att bara mysa hemma och ta det lungt, skrota runt i myskläder och raggsockor, pyssla ute, gå promenader i skogen och äta god mat. Älskar att ”bara vara” det är mitt allra bästa. 
Kan inte vara utan handkräm! Har alltid en liten tub med mig vart jag än går.. finns placerat lite överallt hemma, i bilen, på kontoret osv 🙂
Just nu skulle jag vilja ha mer inspiration, så jag kunde komma igång med målningen igen.. OCH ork.. till träningen! 
Favorit designer, älskar Isabel Marant och Julie Fagerholt. 
TACK själv <3 
 
 
Hej!
Vad har du för tankar kring kost i din vardag? Hur kan en dag med mat se ut för sig?Hur går tankarna kring fler barn? Var den endast otur detta som hände Della och er son? Tack för all positiv energi! Kram
Hej.. Svarade på ungefär samma fråga tidigare 🙂 läs gärna den. 
Ja det var bara otur det som hände med Della och våran son, de hade inga ”länkar” till varandra.. Det var helt olika saker som hände. 
Tack själv för att du tog dig tid att skriva och läsa min blogg 🙂 <3 
En väldigt privat fråga (du behöver inte svara)är ni sugna på en ny bebis eller är det för jobbigt med tanke på vad som hände ifjol? Älskar att läsa din blogg så mycket kärlek. Kram
Det vill vi, livet får bestämma hur och när. Tack snälla det gör mig jätte glad <3 KRAM 
 
Har ni byggt nytt hus? Från vilket husföretag?Vad jobbar du med?Hur ser era framtidsplaner ut? Kan ni åka utomlands med della?
Vi köpte huset färdigt 🙂 Det är från  2007 och vi Älskar det. Har aldrig känt mig så hemma som jag gör nu. Läget är perfekt och våran tomt är magisk. Älskar allt med huslivet 🙂 
Många olika saker, men instagram och bloggen och konsten är tre av de sakerna. Det andra kommer ni få se när det är klart ( berättar mer då ) 🙂 
Det kan vi, men kommer nog inte att göra.. Vi planerar dock att hyra hus på Gotland  nästa sommar, men någon utlandsemester kommer vi inte att åka på. Dels för att jag inte skulle våga flyga med henne och för att hon inte tycker om när det blir för varmt. <3 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Några Svar

 1. Hanna says:

  Kan man fortfarande ställa frågor?
  Först vill jag börja med att jag älskar ditt instagramkonto och din fina blogg! Ni har ett underbart fint hem!
  Vad jobbar David med?
  Bor ni långt utanför Stockholm? 🙂
  Och sen en lite mer personlig fråga, som jag funderat på sens du skrev något om “blodsband” är inte David dellas biologiska pappa? Eller vad menade du? 🙂 jag som tycker stt båda döttrarna är så lik sin pappa (:
  Ha en fin kväll! Kram

 2. Malin says:

  Tack för hotell-tips! Ska kolla upp Nobis! Stockholm är ett möjligt resmål ☺ inte för lång resa från där vi bor. Vill gärna ha ganska nära hem till flickorna. Ha en trevlig kväll! Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.