När alla älsklingar kommer hem

Längtat lite efter idag, fint att få längta.. vaknade upp i går och det var helt tyst runt omkring mig. Inte min melodi. Vill ha morgonkaoset som en familj skapar annars känner jag mig inte hel. Att vara själv i bland är såklart skönt men det räcker med nån timme ? dock kan jag längta till en mini weekend bara jag och David tillsammans ❤️ kanske i sommar.
I går hängde jag med lillasyster hela dagen ❤️ från morgon till midnatt. Så mysigt och kul. Vi firade hennes födelsedag, först bjöd hon hem sina vänner för lite snacks och bubbel hemma hos mormor och morfar sen åkte vi ner på stan och åt på Jay FU.

Sen gick vi vidare till Frenchi en liten stund och sen vidare till heart & bones för lite drinkar. När dem sen skulle vidare till Bj ( ute ställe ) så messade jag Jim och han kom väldigt snällt och hämtade mig ❤️ fick skjuss hem till mamma och pappa och somnade på en gång.
Idag ska vi fira Nenne igen, fika och lite mys.. sen ska jag hem och städa, bedda rent i allas sängar och sen ska jag fixa lite gott tills mina älsklingar kommer hem ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.