När ens allra bästa människa ska flytta…

Vi började dagen en timme tidigare idag. 08 var det föräldramöte på Dunis förskola. Känns så bra i magen att hon går just där hon går nu.. ????❤️
Efter mötet åkte jag och jobbade. Älskar när Nanette och Linus är där, skrattar alltid massor då. ☕️ Så glad i magen åkte jag sen och hämtade Duni. Hon hade haft en bra dag även om hon vart lite ledsen under förmiddagen.
Vi åkte hem till mamma och pappa, åt lite mellis och kramades med dem. ❤️
När vi kom hem satt Jullis och pluggade så jag tog fram papper och kritor till Duni så hon kunde sitta bredvid och måla. Såååå fina tillsammans. ???❤️

Som ni kan se på min instagram så fick Duni feeling och dansade till trolls som gick i bakgrunden ?? både jag och Jullis dog sötdöden!
Efter middagen åkte David och Jullis på thaiboxningen. Jag och Duni duschade och gosade med Della, sen kröp vi ner i soffan en liten stund innan jag fixade välling och gjorde natti. ❤️

Hur gullerumpig får man vara?!
Nu åkte Nanette precis hem efter att ha druckit en kopp te och pratat lite. ❤️?? så mysigt.
I morgon ska jag äta brunch med mamma, pappa & lillasyster på förmiddagen. Sen blir dt jobb efter lunch. Och på kvällen ska jag ut och äta med Nenne ❤️ hon flyttar till London på fredag och jag gråter typ var och varannan timme… ? känner mig redan tom, som att något saknas.. utav bara tanken på att inte ha henne nära. ?❤️ meeen såklart fantastiskt glad för hennes skull att hon gör det här. Dessutom är det bara två timmar flyg ifrån varandra så jag kommer åka så fort jag får för henne och hälsa på ❣️meeeen jag tycker det är jobbigt. ?
Nu ska jag kolla på Kalla fakta! Gör det ni med.
Sov gott finisar. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “När ens allra bästa människa ska flytta…

  1. Angelica says:

    Fy känner i hjärtat hur jobbigt det är när någon nära flyttar…. Kan på riktigt gråta vissa kvällar bara för att jag bor en timme från mina föräldrar ? Med vänlig hälsning, hon som har navelsträngen kvar.
    Kollade på Kalla Fakta på play i förmiddags, vi hade doktor Ann som vår sons läkare när vi låg på intensiven för nyfödda i våras. Hjälp vilket ställe alltså… jobbar i vården själv och har hört en hel del genom åren.

  2. Sofie says:

    Måste vara en ambivalent känsla att syster flyttar från sverige, min syster flyttade från Sverige för ca 10 år sedan-till Australien?? hade önskat att det hellre var London så man kunde sätta sig på ett plan och hälsa på snabbt???? Det blir dock bättre med tiden men klart att känslan av att det är nåt som sakas fortfarande finns kvar✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.