När katastrof kommer och knackar på

Morgonen började som vanligt.. lite konstigt var det dock att Duni somnade om igen efter att ha vaknat vid 06.. hon brukar inte göra det. Men vi andra gick upp och gjorde oss i ordning. Vid halv 8 gick David in i sovrummet för att hämta en skjorta.. då sitter hon där, helt tyst. Satte mig i soffan med henne och slog på Lill Gruffalon, hennes favvo.. hon satt stilla i mitt knä och mös med sin snutt och gnuggade sina små fötter mot mig hand. Sen lutade hon huvudet mot min mage och somnade om. Mycket olikt henne som annars är världens mest aktiva, kollade feber på en gång men inte det.. väckte henne och gav henne en stor portion gröt och två klämmisar med katrinplommon. Vatten slank ner också.. men så himla slö och trött. Lilla hjärtat. ❤️

Vi gick en lång prommis ute, snön föll sakta ner.. så mysigt. ❄️☃️?


Gick förbi Sofia som bjöd på kaffe och mysigt häng som vanligt ❤️

Åkte in till stan och köpte några nya julkulor till granen, jätte fina. Duni valde en alldeles själv, då var hon lite piggare igen.. sen tyckte jag att hon blev loj och konstig.. så då åkte jag till David på jobbet & ringde 1177. De tyckte jag skulle få i henne mer vätska, men innan jag fick tag i dem så hann ju min kompis katastrof komma och knacka mig på axeln ett antal gånger… för er som inte läst mitt inlägg om katastrof så kan ni göra det Här .
Blev i varjefall lugnare efter att ha pratat med David och fått i henne lunch.. nu har vi gått en till prommis och hon åt 160 ml ersättning innan hon somnade i vagnen. ❤️

Snön öser ner nu, så mysigt! ? och mamma kom förbi med naturgodis till mig .❤️ bäst är hon.
Och jag fick precis ett samtal om att vårat soffbord kommer idag ??? wiiiii.
Nu ska jag passa på att vila innan Duni Vaknar. Pusspå er.

Puss Ditte

4 kommentarer om “När katastrof kommer och knackar på

 1. Sofia says:

  Usch vad obehagligt det blir när man inte känner igen sina bebisar/barn. Om det fortsätter tycker jag ändå ni ska åka in och kolla ordentligt. Jag försöker verkligen inte förstärka dina katastroftankar men ibland måste man gå på magkänsla också. Jag förlorade nästan min son vid 4 mån och det var bara tack vare att jag stod på mig mot läkarna som det gick bra. Han hade massa symtom inklusive hög feber så ingen liknelse där. Barn kan ju vara tröttare vissa dagar, men som sagt gå på magkänslan också

 2. jagoda says:

  Hoppas lilla Duni blir frisk snart ? det är mycket bacillusker som går i luften nu & många blir sjuka ??? Det går snart över! Läste även katastrof-inlägget. Styrkekramar till dig & din familj. Ni är så fina allihopa! Hoppas verkligen min framtida familj blir lika Fin❤️ Tycker om att läsa din blogg – du skriver alltid så fint. Och din Instagram? Så jäkla fint!!
  God jul & gott nytt år till er ?

 3. Sofie says:

  Fina ni. Min dotter fick exakt samma symtom som Duni i torsdags. Kände verkligen inte igen henne och hon var väldigt frånvarande och slö, orkade ingenting. Varken leka, äta eller dricka. Ringde också 1177 och vi tog beslutet att åka in. Lite febrig när vi kom in och väldigt uttorkad. Så massa vätska, dropp och en alvedon senare var hon sig själv igen. Troligtvis något virus men ingen fara. Krya på lilla Duni ❤️ Kram

 4. Madeleine says:

  Börjar hon få tänder? I så fall kan det bero på det. Många barn blir hängiga och slöa av det. Vår son som är några dagar yngre än Duni blev påverkad av det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.