När liten fyller år

God kväll alla fina vänner <3
Jag sitter i sackosäcken, dricker en kopp té och kollar inspo till födelsedagskalas för Dellis.  Hennes födelsedagar är alltid väldigt känsloladdade för mig, mycket minnen vaknar till liv. Många tankar som snurrar i mitt huvud, ennu ett år har gått. Ett år med en känslomässig bergodalbana i bagaget. Vi tar inte födelsedagar för givet, vi tar inget föregivet och jag är så tacksam för att vi får fira ett år till tillsammans, att hon får bli ett år äldre <3 Vi har lixom alltid fått höra motsatsen..
När Della fyllde 1 år vägrade jag inse hur sjuk hon var, jag var uppe hela natten och fixade med pompoms och helium ballonger, girlanger, kakor, tårtor osv medans jag mitt i alltihopa blandade mediciner och sondmatade. Vägrade se. Men på morgonen fick vi ändå åka in till akuten med henne. Så dålig att vi inte visste om hon skulle få följa med oss hem igen. David och hon åkte in, kvar satt jag och jouline ensamma med alla paket och kalas saker.. hon fick sina storasyster paket och vi åt lite kakor. Sen åkte vi in. Visst är det konstigt hur det kan bli? Att jag vägrade inse att hon faktiskt var så dålig, jag ville bara att det skulle få vara lite normalt ett tag, så jag tänkte att om jag fokuserar på att det ser ut som en vanligt kalas så kanske att det kan bli så. Det första året med Della är som en suddig dröm fortfarande, jag kommer bara ihåg snuttar utav det, vi var mesta dels på sjukhuset. Känns som att jag fortfarande är 20 år, när folk frågar mig hur gammal jag är så är det inte förens nu jag faktiskt börjat säga att jag är 25. Har alltid svarat 21.. i 4 år nu. Kändes som att tiden stannade där och då, klockan 13.20 den 25/7-2011.
När Della fyllde 2 år hade vi ett mega stort kalas tillsammans med alla vi kände, hon var frisk och vi kunde fira ordentligt. Vi tog igen 1 års kalaset 🙂
Att fira hennes födelsedag är det bästa jag vet, samtidigt som det är väldigt jobbigt. det är svårt att förklara..
Nu till saken, jag behöver massa tips och idéer på teman och tårtor osv! OCH presenter, det enda jag vet att hon önskar sig är en gungstol.. sååå snälla hjälp <3

Puss Ditte

2 kommentarer om “När liten fyller år

 1. peha10 says:

  Hej! Hon kanske önskar sig en Groovy Girls docka med samma underbara mörka lockar som hon själv har?
  Groovy Girls är mjuka dockor med vänliga ansikten. Dockorna har kramgoa mjuka kroppar och både kläder och roliga tillbehör medföljer. Det finns många dockor att välja mellan.
  jag önskar henne och er en underbar födelsedag!
  Kram,
  Pernilla

 2. peha10 says:

  Hej! Hon kanske önskar sig en Groovy Girls docka med samma underbara mörka lockar som hon själv har?
  Groovy Girls är mjuka dockor med vänliga ansikten. Dockorna har kramgoa mjuka kroppar och både kläder och roliga tillbehör medföljer. Det finns många dockor att välja mellan.
  jag önskar henne och er en underbar födelsedag!
  Kram,
  Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.