Nattskräck, IKB och Vila

Godmorgon ☕️ Efter en natt med väldigt lite sömn behövs många koppar kaffe. 😴 Duni har någon form av natt skräck i bland. Vaknar till utan att vara vaken (?) förstår ni vad jag menar? på natten och bara skriker, är förbannad, sparkas och slåss. 🙈 Så i natt var en sån natt. Sen vaknar jag på morgonen utav att hon kliar mig på ryggen och säger ” god morgon älsklings mamma det är dax att vakna nu ” 🥰 Hon vaknar alltså på morgonen som vanliga gosiga glada Duni. Tur är väl det, hon verkar inte själv vara medveten om att hon vaknar och är arg som ett bi.

Men men, nog om det. Veckan är snart slut, vi med 🙈 Hjälp så trött jag är. Jag vet ju att det alltid blir så här, speciellt nu när jag är mycket tröttare än vanligt. Efter en vecka med för mycket saker och sen en hel helg fylld av människor. även om det är mina människor som jag älskar så tar det utav den lilla energi som finns. Så den här veckan har jag bara varit. ( Förutom att förmiddagarna går till jobb och sen våra IKB möten som vi har två gånger per vecka ) Så har jag bara varit hemma, gått i mjukiskläder, varit i skogen med hundarna, vilat, gått till naprapaten, gjort övningarna jag fått för att ryggen ska bli bättre, kollat på Robinson, hämtat min nya bil 🙈😂 Haha jag lovar det här är den sista på flera år. Kommer inte byta nu.

Idag har jag jobbat nu på morgonen, sen har vi utvecklingssamtal med Jouline och hennes lärare. Sen ska jag på behandling hos min lillasyster + luncha med henne 🤍 Sen ska vi ut till tomten och se om vi verkligen placerat det rätt, måste bestämma oss idag för att få ändra.. Sen sova någon timme. Dagens plan, känns bra.

Hoppas ni får en fin Torsdag 🤍

Puss Ditte

3 kommentarer om “Nattskräck, IKB och Vila

  1. Katarina says:

    Vår son hade också nattskräck. Han kom inte heller ihåg något morgonen efter. Vi testade allt möjligt, spelade lugn musik, smeka honom över ryggen, väcka honom kort lite tidigare på natten. Ibland fungerade sakerna ibland inte. Helt plötsligt gick det över och han sov som vanligt igen. Hoppas det går över för Duni snart ❤️

  2. M says:

    Hej!
    Kan du berätta lite om IKB? Jag försöker få det till dottern som precis fick sin diagnos men mått dåligt många år utan tidigare hjälp av bup. Upplever du att det är bra med IKB? Förstår att det tar mycket tid men är det värt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.