Ni är för fina

Vill ju bara börja med att skriva att ni är bäst. <3 Tack för alla fina kommentarer och mail som haglat in.
Har haft en super bra dag, började förmiddagen med att jobba sen åkte jag in till Botaniska trädgården för en fika i solen med Truls och Towe <3 Vi satt länge och njöt av värmen med varsin islatte och bakelse. Sen gick vi en sväng på stan, visar er lite fint som fick följa med hem i morgon här på bloggen. Började åka hemåt och lagom tills att jag kom hem var huset färdig städat och Jullis, Moa och Siri hade kommit hem från skolan. Vi packade ihop oss och åkte till moralund för pool häng. Dom är så underbara dom här tjejerna och dom har så kul tillsammans vilket gör mig så glad i mamma hjärtat.
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Vid 17.30 åkte vi hem till min älskade mamma som bjöd på middag, pappa är i Norge på jobb så det var bara Nenne och Mamma hemma ändå mysigt <3 Efter maten skjutsade jag hem mina hjärtan och åkte sen till Gränby för att fika tillsammans med Nanette och fixa lite saker inför Joulines skolavslutningsfest som vi ska ha här hemma i morgon.
Processed with VSCO with a5 preset

Möts utav de här två finingarna när jag hoppas ur bilen <3
Möts utav de här två finingarna när jag hoppar ur bilen <3
Processed with VSCO with a5 preset
Och så den här lilla älsklingen som blir så glad att han kissar på sig när jag kommer hem, även fast jag bara varit borta i ca 1 timme. <3
Och så den här lilla älsklingen som blir så glad att han kissar på sig när jag kommer hem, även fast jag bara varit borta i ca 1 timme. <3
Nu har jag pussat mina prinsessor godnatt och ska hoppa in i duschen. Jag bada faktiskt också idag (trots att jag är världens badkruka), första gången i år. Jouline blev överlycklig och skrek rakt ut ” DET ÄR ETT UNDER MAMMA BADAR REDAN ” haha ja hon känner mig väl..
Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs i morgon igen. Sov gott <3

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.