Ni är ju fantastiska

Wow fått så himla mycket bra tips under mitt hjälp inlägg igår. Så himla fina är ni som tar er tid att kommentera och ge tips! Ska sätta mig och göra matlista till de kommande veckorna för att komma in i rutiner. Visst är det härligt med sommarlov, sena kvällar, långa sovmorgnar och lite slappt kring rutiner men oj vad skönt det är när allt återgår till det ” normala ” igen. Alla barn mår bra av rutiner, det är så viktigt, även för oss vuxna.. Men sommaren är till för att slappa, ta allt lite som de kommer och inte planera så mycket enligt oss. Men som sagt ska bli skönt med lite struktur och rutin i vardagen. Vi brukar alltid starta en vecka innan skolan börjar, så att det inte blir en för stor krock. ☺️ Hur som, tusen tack till er som tog er tid att hjälpa. Det betyder mycket!
Idag har jag ett möte vid 13 som jag längtat till, ska bli väldigt spännande. Hemligt en så länge men ni kommer att få ta del av det senare. ❣???? Sen ska vi hänga med Jim och Nanette, kanske åker till Öregrund? Vi har inte bestämt oss ännu för vad vi ska hitta på. Gunga ska vi göra ivarjefall, börjar dagen här hemma i lugn och ro ute på tomten. ❤️ Älskar våran baksida, den ger mig ett härligt lugn i kroppen och har allt vi kan önska, bara en sak som saknas men det ska vi köpa tills nästa sommar.
Nu ut och mysa med liten Della, hoppas ni får en toppen fin fredag!
image

Puss Ditte

En kommentar om “Ni är ju fantastiska

  1. Sofia says:

    Hej,
    Vi kan knappt hålla oss?Vem fan bryr sig om ditt möte??
    Sluta använd ditt stakars barn som en magnet för nya följare! Vidrigt!
    Och den andra flickan, 1år sedan såg man ingen bild på henne? Nu är hon ditt hjärta?? Undrar varför? Ska du inte skapa ett IG konto till Della också? ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.