Ni kan aldrig trycka ner mig, har så mycket mer att ge er

Har aldrig förstått och kommer väl förmodligen heller aldrig att förstå mig på er små människor som försöker komma åt mig genom taskiga kommentarer, påhopp och hot. Det är okej, fortsätt ni om ni mår bra utav det. Jag vet att det innerst inne inte är mig ni hatar utan er själva, men så kommer vi till det där när ni ska påpeka Della, att hon är sjuk och att jag minsann borde ta hand om mitt sjuka barn. Jag tycker synd om er, påriktigt. Att ni sjunker så lågt att ni måste dra till det “kortet”. Om ni stör er så mycket på mig, mitt liv och hur vi valt att leva det så snälla gör er den tjänsten att sluta läsa här, sluta snoka runt på min instagram och framförallt sluta prata om mig. Jag tror att ni skulle må så mycket bättre utav det. Jag önskar er inget ont, trots alla hårda ord ni så tufft vräker ur er.. Jag tror inte på sånt. Men det sagt så tänker jag inte lägga mer energi åt erat håll, här ska det vara bra och positiv energi så Hade bra heeej. <3
Processed with VSCO with a5 preset
 

Puss Ditte

5 kommentarer om “Ni kan aldrig trycka ner mig, har så mycket mer att ge er

 1. ulrcar says:

  Man slutar aldrig att förundras av andra människor, men tror att det är som du säger:dem mår nog dåligt och skulle behöva förändra sina egna liv!!
  Fortsätt som du gör, du verkar vara en fantastisk mamma, fru och människa och jag tror ni gör allt och lite till i era liv för att få allt att fungera så bra som det kan. //Ulrika

 2. ulrika78 says:

  Fy vad tråkigt att läsa att det finns sånna människor som gör allt för att trycka ner och säga elaka saker till andra, sen skulle dom aldrig våga säga det till ens ansikte om man träffades utan bara bakom en skärm. Det är tragiskt och det dom är värst är att det oftast är äldre kvinnor/tjejer och få undrar man vilka signaler/värderingar visar dom till sina barn som växer upp.
  Är det därför du aldrig lägger ut några kommentarer på din blogg? Men visste får du trevliga kommentarer också hoppas jag? Jag önskar dig iaf en bra vecka och jag gillar att följa din vardag! Heja dig!
  Kram

 3. chatarina says:

  Hej, menar du att folk på riktigt har synpunkter på hur ni lever ert liv med barnen och hur ni tar hand om dem????? Alltså, jag läser din blogg, och de andras på femme, med stort nöje. När du skriver om dina barn så är det med största möjliga mängd kärlek, omsorg och värme. Vad tycker dem, att du ska sitta hemma och vara förtvivlad över den situation som ödet satt er i. Herregud, sista idioten är inte född än. Er dotter är i de bästa händer, dina och din mans. Den styrka som krävs av er är inte nådig, kan jag tänka mig. Det tar på krafterna att alltid vara beredd på det värsta, en uppgift som ålagts er. Ta hand om er och lev fullt ut!

 4. juliasofie says:

  Tänkt att du ska behöva vara stark även för skit som kommer till från elaka människor. Det är hemskt! Men DU och hela familjen är stark och människor som skriver dumma saker är bara avundsjuka och vet du de gnäller på dig för att de själva är sämre människor och istället för att de reflekterar över sina liv gnäller de på de offentliga. Fortsätt vara stark! Du är bra!!
  Kram

 5. ella-mae says:

  Hej finaste Du, ni är en fantastisk fin familj med underbar sammanhållning fast ni har en icke-avundsvärd situation med ett barn som ofta är sjuk och fort blir väldigt dålig . Fortsätt kämpa Ditte du är bäst !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.