Ni kan ju gissa om vi är glada

I annonssamarbete med Nordisk film.
Hej finisar.
Den 21/12 kommer Bamses nya film “bamse och dunderklockan” på bio. Om vi längtar här hemma? Yeeees. Bamse är en av Dunis favoriter, vi nöter bamse filmer flera gånger om dagen, varje dag. Min plan är att gå med henne på den på bio. ?? Första gången. Hon kommer älska det. Tycker era små också om Bamse och hans kompisar? Isåfall var med och tävla om det här grymma paketet. Perfekt till Julklapp ???
För att vara med och tävla;
Gilla och kommentera under det här inlägget och berätta varför just Du ska vinna. ?✨❤️ Vinnaren kontaktas på mail v.51

Jag har börjat peppa Dunet inför premiären. ?

 
Här hittar du trailern till filmen:

Puss Ditte

148 kommentarer om “Ni kan ju gissa om vi är glada

 1. Anna says:

  Vi har en lillebror som älskar bamse. Den förra gick varmt på Netflix tills den försvann därifrån så det skulle vara super att få ta med honom på den nya bamse filmen. Han skulle bli så glad. Hoppas, hoppas

 2. Leona Marini says:

  Min lilla är nästan lika gammal som Duni och verkligen älskar bamse! Vi har haft en tuff höst och det vore roligt att få göra något kul med honom som jag vet att han skulle älska 🙂 eftersom jag är studerande har jag inte alltid råd att unna honom det extra roliga så det vore en fantastisk gåva till honom och mig såhär till jul ? Stor kram Ditte och tack för att du inspirerar som du gör ?

 3. Amanda says:

  Åh vår 2,5-åring älskar bamse, springer runt och lyfter saker och säger att hon är lika stark som bamse varje dag! Älskar hennes självförtroende och känsla av att ingenting är omöjligt och hoppas det är något som jag hoppas hänger med livet ut. I år blir det lite tunnare under granen så jag hade verkligen velat att vi skulle kunna ge henne detta till jul!! ? ? ?

 4. Nikolina B says:

  Vår son är jämngammal med er Duni, och han äääälskar Bamse! Vi skulle så gärna vilja ge honom något extra i julklapp och han skulle bli så glad av att få se En ny Bamse film. Dessutom är det lägligt i tiden att få göra något nytt och speciellt innan han blir storebror!

 5. Marlene says:

  Åh vilken underbar vinst! Lillebror i familjen är helt tokig i Bamse och skulle verkligen älska att få allt detta PLUS biobiljetter. Han önskar sig nämligen bara en sak i julklapp, att få se nya Bamse filmen ❤️ Jag har legat nerbäddad i sängen i tre månader nu för Hyperemesis, samtidigt som jag är sjukskriven för min reumatism. Det har varit en tung höst med andra ord! Och jag har SÅ dåligt samvete för barnen, har inte kunnat göra ett dugg med mina tre hjärtan på länge. Det enda de sett mig göra är att sova och spy. Det har äntligen börjat lätta och jag känner att livet sakta men säkert kommer tillbaka. Att få ta dom på bio hade varit så himla roligt, både för dom och oss! Hoppas hoppas på vinst!

 6. Kajsa Hanell Didriksson says:

  Mina döttrar på 4 år samt 1,5 år är så förtjusta i bamse och att få se bion med dem skulle vara så roligt. Första gången för lilla Hedda i så fall ???

 7. Caroline says:

  Bamse är en så oerhört fin förebild, varje natt somnar min dotter med armarna om sin bamse, då brukar jag läsa en kort dikt jag skrivit:
  ”Sov gott min vän, vaggas till ro
  Dröm och låt hoppet på kärleken gro
  Krama din björn, sov mjukt ikväll
  Bamse påminner om att man kan vara både stark och snäll”

 8. Katharina Eklund says:

  Nu med barn nummer 3 så är fortfarande Bamse en riktigt populär figur! Lätt läst och fina bilder. Även om äldsta är 12 år så finns intresset även där som hos den som är 1år.
  Vore super kul att vinna detta ?

 9. Ebba says:

  Det hade vart såå himla kul att överraska min bamsetokiga 3-åring med dessa fina sakerna och bio! Hon har nyss blivit storasyster så tror verkligen hon hade uppskattat att komma iväg på detta och få egentid med mamma. Isåfall hade vi bjudit med hennes bästa kompis och hennes mamma också!

 10. Malin says:

  Åh! Jag visste inte ens att det fanns ett nytt bamsespel 🙂 min fyraåring och jag spelar bamse och honungsjakten (hur länge har det ens funnits??) så det står härliga till! Bara det skulle han älska, nytt spel. Men både han och lillebrorsan ser fram emot nya filmen, tjatat har de gjort sen jag råkade nämna den nån gång i höstas ?? man lär sig väl nångång att deras tidsuppfattning är sisådär! Men snart är det dags!!

 11. Sandra says:

  Min son älskar bamse och när jag berättade att det kommer en ny film till jul blev han såå glad. Att få lämna lillebror hemma med pappa och göra någonting bara han och jag skulle vara så kul och uppskattat av oss båda!

 12. Pernilla says:

  Hoppas på att vinna denna fantastiska fina julklapp till min son på 3år som har Bamse som idol! Håller tummarna!! ??

 13. Olivia says:

  Åååh? tänk att få vinna detta paket till min underbara 5 åriga son som har haft det tuffaste året i sitt korta lilla liv då han miste sin lika gamla bästa vän i höstas? han har varit så deppig och ledsen i höst och detta tror jag hade piggat upp honom inför jul att få vinna ett pris! ❤️??
  Önskar, önskar ✊???

 14. Isabelle says:

  Min 2 åriga tjej älskar Bamse. Det gjorde hennes pappa oxå när han var liten. Det var han som oxå han som introducerade Bamse för henne. Det är deras grej. Att läsa Bamse, titta på Bamse och lyssna på Bamse. Det skulle vara en fin present till både pappa och dotter. Att få gå tillsammans och se Bamse❤

 15. Hanna says:

  Båda mina älsklingar (4,5 år och snart 2 år) ÄLSKAR bamse! Så det här paketet vore den bästa julklappen till barnen. Vore så kul att låta 2 åringen få gå på bio för första gången och se sin favorit. Efter en höst med mycket sjukdom (och jobb för mamma) skulle det vara så kul att få ge barnen detta✊??❤️

 16. Sandra says:

  Åh vilken dröm tävling!!!
  Jag har inga egna barn, men det betyder inte att det inte finns små troll jag älskar!!
  En av mina bästa vänner, är en ensamstående mamma, och det starkaste tjejen jag känner!! Som hon kämpat för lill-prinsen sen dag 1, och sån kärlek dom har!!! Han är min lilla gud son, och den bästa lilla grabben jag vet!!!
  Jag skulle sååå gärna vilja vinna, för att få ta med honom på bio upplevelsen och alla Bamse saker. SOM han älskar Bamse!!! ???

 17. Louise Dahlström says:

  Jag har en kille här hemma som älskar Bamse och även hans kusin som är lika gammal, 3 år! Det hade varit så kul att ta med dom på denna bio och de hade uppskattat detta roliga ”paket” av saker ???

 18. Ida says:

  Vilken fantastisk tävling! Har själv en dotter hör hemma med en grav CP-skada och följer dig på bloggen vore kul att kunna ge min dotter detta. De som är för avancerat för dottern skulle hennes kusin få han som älskar Bamse & skulle bli så glad för den presenten.

 19. Madelene Thunholm says:

  Mina 2 barn här hemma ( Freja 3 år & Loke 1,5 år) älskar bägge två bamse. Vet att dom skulle bli så glada om vi vann ??❤️

 20. Sandra says:

  Åh vilken dröm tävling, 😀
  Jag har ju då inga egna barn.. Men det betyder inte att jag inte har små troll i mitt liv som jag ÄLSKAR!!
  En av mina bästa vänner, är ensamstående mamma, till värdens finaste lilla prins. Min gud son. <3
  Hon har kämpat genom eld och vatten, sedan dag 1 med honom. Och hon är den starkaste tjejen jag vet. Jag beundrar henne så otroligt för allt hon gör, och jag hoppas att, den dagen jag blir mamma, så kan jag få iallafall hälften av hennes styrka.
  Det skulle vara SÅ mysigt, att få bjuda på en Bamse upplevelse, och massa Bamse presenter. (sen att lill prinsen är GALEN i Bamse, är ju ett stort plus. haha) Få ge tillbaka lite. Ge lite kärlek. Och en super fin julklapp, till en liten kille som gör livet värdigt, inte bara för sin egen mamma, utan för tant Sandra också :))

 21. Josefine Gunnarson says:

  Hej! Jag heter Vera och är 3 år. Jag äkskar bamse och förra julen fick jag hans hus av min mormor. Jag önskar att jag skulle vinna fler bamsesaker och jag skulle vilja gå på bamses nya bio med min mamma o h pappa. Min lillebror är för liten så han får stanna hemma med mormor och morfar. Kram Vera

 22. Sofie says:

  Två små Bamse-fans bor hemma hos mig,
  och även två stora ska jag väl ärligt säg.
  Vi läser Bamse-tidningar varje kväll,
  storebror säger ”Om man är stor måste man vara snäll!”.
  Vi har koll på hela gänget, från Skalman till vargens minsta kusin.
  Tänk om vi tillsammans får gå på bio och segla iväg i fantasin!

 23. Josefine says:

  Hej! Jag heter Vera och är 3 år. Jag älskar bamse och förra julen fick jag hans hus av min mormor och morfar. Jag önskar att jag skulle vinna fler bamsesaker och jag skulle vilja gå på bamses nya bio med min mamma och pappa. Min lillebror är för liten så han får stanna hemma med mormor och morfar. Kram Vera

 24. Stina says:

  Att få gå på bio tillsammans med familjen i jul skulle vara fantastiskt kul. Jag vill så gärna vinna och in i biomörkret försvinna ❤❤❤

 25. Emelie says:

  Vår Silje är nu 1 år och 7 månader och äääälskar Bamse, Var på semester med Bamseklubben i somras och sedan dess har hon dansat och härmat bamse när vi kollat på tv och i böcker. Det börjar dock bli lite slitna bamsesaker här hemma så jag tror hon hade blivit superglad för lite nya prylar med världens starkaste björn?

 26. Sofie says:

  Min 3:a(av 4 ) ÄLSKAR bamse ? vi tittar på bamse och läser varje kväll en bamsetidning(Har sparat alla från vår prenumeration vi hade till de stora barnen??) han har väldigt gärna sina bamsekläder varje dag?? skulle gärna vinna paketet till honom . Han skulle bli sssååå glad ?

 27. Michaela Jonsson says:

  Jag skulle gärna vilja vinna detta till min lilla tomte, han som är äldst.
  Levi han är 3 och Bamsefrälst
  Och självklart ta med en kompis, minst.
  För herre min, vilken fantastisk vinst.
  För ännu har han ej varit på ett biobesök.
  Der skulle vara pricken över iet i allt julstök.
  Min lilla pojk skulle skina upp som en sol.
  Och äntligen skulle mamman få vara lite cool.

 28. Erica says:

  Min dotter på 3år skulle bli överlycklig (även hennes syster) över både bio och alla fina saker ?vilken julklapp!

 29. Lena Ståbi says:

  Min dotter älskar “Base” hon är snart två år och pratar massor om honom! Är man stor och stark måste man vara snäll! Det hade varit jätte kul att vinna och ta med dottern på bio för första gången!

 30. Malin Pettersson says:

  Jag skulle vilja vinna detta fina paket till min son Gunnar 🙂 Han skulle bli såå glad om han fick gå & se den nya filmen tillsammans med sin Pappa! ❤️
  Vi har precis blivit tvåbarns föräldrar så egentid för honom är verkligen guld värt. Skulle bli så himlans glad!

 31. Louise says:

  Hej!
  Frågade sonen varför vi vill vinna detta och han svarade:
  För att jag älskar Bamse!

 32. Ida says:

  Min bamsetokiga treåring skulle bli så glad för en present då han varit så duktigt och släppt iväg sin napp med just en heliumfylld bamseballong!

 33. Mia says:

  Hos båda mina barn är Bamse en favorit och Bamsesången trallar vi ofta på ?
  Denna vinst hade verkligen gjort barnen glada och det hade även varit biopremiär för dom ?

 34. Sofia says:

  Min stora tjej (Emma 5 år) äääälskar Bamse ? Nu har Emma varit storasyster i 10 månader, och hon är verkligen en helt fantastisk sådan! ??
  Jag, som mamma, känner dock att jag skulle önska att det fanns mer tid,.. på dygnen så att jag kunde få ännu mer tid tillsammans med båda barnen, men framförallt mer tid tillsammans med Emma som tyvärr får ”vänta på sin tur” emellanåt (=det dåliga samvetet får sig en törn alltför ofta ?).
  Så… om jag vann paketet skulle jag ”skämma bort” mig och Emma med kvalitetstid i sann Bamseanda ❤️? Jag skulle då unna oss en efterlängtad mor- och dotterdag med bio och massa bus och lek ?

 35. Bella says:

  Oh detta hade varit drömvinsten att ge till min lilla stora älskling på 2,5 som fått bli stor så snabbt då hon blivit storasyster! Vi älskar också bamse här hemma och har med tänkt gå och se bamse filmen på bio henne så fort lillebror är frisk nog att lämnas någon timme med farmor!!!
  Detta hade verkligen sett guldkant på vår vardag efter en höst och vinter med mycket sjukhustid och oro då vår minsting fick RS 🙁 vår dotter har verkligen känt sig osidosatt då mycket fokus varit på lillebror så detta hade lindrat det dåliga samvetet något! Hoppas hoppas hoppas på vinst för första gången i mitt liv ???❤️

 36. Filip says:

  Det finns inte många saker som får vår lilla tjej att sitta tyst å leka, det är oftast full fart på benen och ett skiftande mellan leksaker. Men när hon hittar något i en leksakslåda eller ser en bild på någon från Bamse så stannar hon upp och ögonen blir stora som tallrikar å en stilla lek inleds, Just därför hade detta roliga packet passat perfekt till vår lilla Signe??❤️

 37. Johanna Ling says:

  Men åhh vilken drömvinst ? Jag skulle gärna vilja kunna ta med min dotter Idun på hennes första biobesök. Hon älskar Bamse och speciellt dunderhonungen av någon anledning, hon skulle bli överlycklig för en sån burk ? Vi fick en lillebror i familjen för snart två månader sedan som plågas av kolik så det vore så härligt att få göra detta med bara henne, har varit mycket fokus på lillebror och det känns i hjärtat. Håller tummarna!

 38. Nadja Karjalainen says:

  Min son Elion är snart två år och han älskar bamse! Allt kretsar kring bamse. ❤️ Han har haft två tuffa år, legat inlagda på sjukhus i månader. Vardagen just nu består av dagliga mediciner, så att vinna denna tävling skulle vara ett fint avbrott i vardagen. Att bara gå ensamma han och jag. ❤️

 39. Caroline noden says:

  Hej!
  Jag har en son som är 3 år så bara älskar bamse här hemma! Min son säger alltid till mig när vi tittar på bamse att när jag blir stor ska jag bli lika stark och snäll som bamse! Så här hemma så skulle han bli helt överlycklig på att vinna detta paket! ❤

 40. Elin Lindström says:

  Önskar vinna detta till min underbara tre åring ! Skulle vara så mysigt att få lämna lillasyster hemma och få en mysig stund med min kille !

 41. Elin Lindström says:

  Önskar vinna detta till min underbara tre åring ! Skulle vara så mysigt att få lämna lillasyster hemma och få en mysig stund med min kille !

 42. Caroline says:

  Åh, vilket fantastiskt paket att få. Kanske ännu mer fint att ge.
  Jag brukar aldrig vara med och tävla, inte för att jag är en dålig förlorare eller missunnar någon annan men för att jag inte känner att jag genuint vill ha vinsten. Denna gången gör jag det. Min tvååring brukar titta på mig varje kväll när hon ska sova och så höjer hon armarna och säger att hon är ”stajk” ?? men snäll. Tycker det är så fint.
  Hela familjen är uppskattar Bamse och det hade vart underbart och lent i mitt hjärta att få ge det här till mina barn fast jag egentligen inte kan det. För jag inte är rik i pengar, men rikast i världen på deras kärlek. ❤️

 43. Emmely says:

  Vi har två bamsetokiga barn här hemma. Den äldsta som fyller 4 i januari önskar sig inget hellre än att få hälsa på hemma hos bamse (Kolmården) i sommar. Jag vet att han skulle bli överlycklig över att få gå på bio för första gången och se en bamsefilm ?

 44. Sanna says:

  Precis som Bamse är Loa, 3 år, väldigt stark, men han är också världens snällaste. På kvällarna kryper han upp i sin björnmorgonrock och så myser vi hela familjen i soffan. En vinst för oss hade inneburit Loas första biobesök och vi hade givetvis bjudit med bästa vännen Tage på en bioupplevelse de sent kommer glömma.

 45. Elin Åkerlöf says:

  Skulle bli perfekt present till våra stora som små barn här i familjen. Tänk att få ge så mkt och få se deras glädje, att få gå på bio för första gången med minsta i familjen samtidigt få underbar tid med alla barnen och sambon. Kan det bli bättre avslut på detta år ?

 46. Susanna Lampa says:

  Jag är fostermamma till Felicia 6 år, farmor till underbara Leon 5 år ( med samma diagnos som Della) Thea 3 år och lilla Enzo drygt 1 år. Vi skulle bli sååå glada om vi blev vinnare av Bamse paketet! ❤️ Vi gillar att gå på Bamsebio. Kram Sanna

 47. Jenny says:

  Min son som fyller 3 år i januari säger att han världens starkaste som Bamse, efter ett glas dunder-fil orkar man allt. Speciellt ens busiga lilasyster på 1.5år..
  Hur arg han än blir har han aldrig slagits för han är världens snällaste,precis som Bamse, Tack BAMSE för att va en bra förebild!!

 48. Michaela says:

  Jag önskar vinna det här till bland annat min bror och hans familj (jag skulle nog dela upp sakerna och ge bort till några vänner och några saker till mina egna barn, utifrån ålder). Men främst till min brors familj som sagt! Familjen består av min bror, hans sambo och min brors bonusbarn, båda under fyra år, som han lever med på heltid som sina egna.
  Han är så fantastisk med barnen! Både min bror och sambon är unga, sambon utan jobb. De håller på att bygga upp sitt liv tillsammans och gör det så bra och fint. Men det är förmodligen inte alltid lätt för dem att kunna göra saker som kostar pengar. Vilken julklapp detta skulle bli för dem allihopa ☺️

 49. Evelina says:

  Vilken kul tävling. ?
  Har en dotter som älskar bamse. Vi har också sett alla filmer sisådär 1000 gånger, roligt att det kommer en ny film så vi kan utöka vår repertoar. ?
  Håller tummarna!

 50. Josefin Andersson says:

  Hej! Mina två barn skulle bli jätteglada om de vann detta fina paket! Båda älskar Bamse! Den lilla fyllde precis 2 år och Bamse (Bambi säger hon) är det ända hon vill titta på och läsa om. Bamse är en fin figur som alla kan tycka om, med bra värderingar.
  Även storebror som snart blir 5 år ser framemot att se filmen på bio. ”Häxans dotter” var den första filmen han såg på bio! Han har lite svårt att sitta still så Bamse filmerna är perfekt längd för honom.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 51. Sabina says:

  Åh! Min 2,5åring ÄLSKAR BAMSE! Och gjort det det senaste året. När har fyllde 2år fick det såklart bli ett Bamsekalas, något han fortfarande pratar om.
  Kan inte räkna hur många gånger vi sett Bamse och tjuvstaden här hemma. Eller de gamla klassiska tecknade filmerna 🙂
  Att få gå på bio första gången och se sin stora idol på skärmen skulle göra honom överlycklig!

 52. Malin says:

  Har en liten hemma, i nästan samma ålder som D, som också tok-älskar Bamse, allas våran världens starkaste och snällaste lilla björn. Hade varit så kul att vinna detta och ta med henne på sitt livs första bio i mellandagarna mellan allt jobbande.

 53. Hannah Kling says:

  Det där paketet skulle våra tre små älska! Vår minsta älskar Bamse – tack o lov för Bamsetandborstar! Sen har vi en liten Lova hemma som är superstolt över att en karaktär i Bamse heter Lova. Vår äldsta älskar att gå på bio och att gå med hela familjen under jullovet låter ju mys!

 54. Lottie says:

  Wow! Min 3- åriga son fullkomligt älskar Bamse och oavsett vad det gäller så har han alltid lite dunderhonung i fickan att dela med sig av till nära och kära när han märker att de har det jobbigt med något. Dessutom är min kära syster än idag, 25 år gammal?, ett troget Bamse-fan. Att de två skulle få se nya bamsefilmen ihop samt att de skulle få gå loss med alla fina Bamse saker vore bara så kul!

 55. Linn says:

  Min tvååriga dotter maja älskar bamse! Sjunger bamseSången vaaarje dag.. Vi planerar att ta med henne på bio för första gången på just bamse! Skulle vara superkul att vinna! ?

 56. Elin H says:

  Perfekt dagen till ära! När jag kom hem idag hade sonen lärt sig säga ”bamsetidning”. Vi har prenumererat på Bamse för dom yngsta ett tag men fram tills idag har han inte brytt sig om dom. Men idag var han pepp och säger ”bamsetidning”? På så sätt är det en rolig ålder nu när ny ord bara kommer från ingenstans! Vore även mysigt att gå på bio med honom och speciellt nu när det väntas en lillasyster inom en månad❤️ Egentid med min ”stora” kille känns mer viktigt nu än någonsin.

 57. Emilie leff-hallsttein says:

  Åh vilket perfekt tillfälle att få göra en aktivitet med min lilla tjej för första gången då hittills bara storasyster har fått kommit iväg på bio med mamma???

 58. Ida says:

  Min dotter Ellen är tokig i Bamse. Det skulle vara så kul att överraska henne med den fina vinsten! <3

 59. Lina says:

  ALLA GODA TING ÄR TRE
  vilken lycka att ha ett gäng små personer omkring sig som alltid får en att le!
  Det enda knepiga är att som förälder hinna räcka till
  Det är inte alltid barnen får precis det de vill
  Mellantjejen sig ofta förbisedd känner
  Hoppas hon förstår att vi älskar henne lika mycket som de andra två om hon får detta kärleksbevis med Bamse och hans vänner!

 60. Viktoria says:

  Våra killar skulle om detta tycka
  För att se bamse på film är ren lycka
  Även föräldrar lär uppskatta filmen
  Och att få mumsa på popcorn till den
  Vi har sett dom två första filmerna på bio med äldsta pojken, ser fram emot att ta med lillebror också den här gången! Lillasyster får stanna hemma!

 61. Julia ohlson says:

  Jag skulle vilja vinna detta till min 2-åriga brorsdotter som verkligen fått upp ögonen för bamse och dansar glatt med i bamselåten. Vill vinna eftersom det finaste som finns är barns glädje och i detta fall är Bamse en riktig glädjespridare som får min lilla brorsdotters ögon att glittra!!

 62. Julia says:

  Jag skulle vilja vinna detta till min 2-åriga brorsdotter som verkligen fått upp ögonen för bamse och dansar glatt med i bamselåten. Vill vinna eftersom det finaste som finns är barns glädje och i detta fall är Bamse en riktig glädjespridare som får min lilla brorsdotters ögon att glittra!!

 63. Emma Karlsson says:

  Brukar aldrig vara med och tävla men nu måååste jag verkligen eftersom min blivande 3-åring är helt bamse-Tokig och vi har sett bamse och tjuvstaden ca 5 miljoner gånger ? han skulle bli överlycklig över alla fina bamsegrejer och jag skulle bli överlycklig om jag fick se en annan bamsefilm för en gångs skull. Alla i familjen skulle bli nöjda och glada helt enkelt ☺️

 64. Elin says:

  Åhh vilken lycka för min son nästan 3år med dessa Bamse-grejer. Storebror tar mycket plats och energi så något extra till lillebror vore så välkommet:)

 65. Camilla says:

  Min mellantjej älskar bamse mest av mina tre
  Hon skulle älska att på bio bamse få se
  Hon leker med sin bamseby varje dag
  Att få ge henne grejer och biomys vill verkligen jag
  Att få lägga detta paket under granen
  Jag skulle längta efter att få se ögonen på barnen ✨

 66. Johanna Bilfeldt says:

  Har också en bamse-tokig liten tjej här hemma. Basse stark säger hon och lyfter upp armarna i luften. Skulle vara så kul att få överraska henne med alla dessa saker och hennes livs första biobesök. Kram

 67. Malin storm says:

  Tösen här hemma älskar bamse det är hennes stora favorit. Hon skulle bli överlycklig av det paketet med så mkt grejer.

 68. Emma says:

  Bamse är det som visas här hemma från morgon till kväll vare sig det är på tv eller iPad.. min dotter på 2 år är helt besatt av bamse och hans vänner. Finns inget annat i världen som är så bra som just Bamse enligt min lilla busunge. Hon hoppar av glädje varje gång hon får syn på Bamse. Att vinna detta vore ju drömmen, då mammapengen inte är den saftigaste.. min dotter hade blivit så glad?

 69. Anna F says:

  Wow vilken tävling!! Mina tre små älskar också Bamse och hans vänner. Och kan se filmerna om och om igen. Så jag blev så glad när jag förra veckan såg att det kommer en ny film till stadens biograf med bamse. Planern är att tillsammans kring jul med min man och våra tjejer på 3 och 5 år gå och titta på Bamse filmen på bio. Lillebror får leka hos farmor och hade mysigt medan vi ska se filmen tillsammans. Tror mina tjejer kommer älska den här Bamse filmen lika mycket som dom gillar dom andra så det hade varit jätteroligt att få följa upp med bamse spel och andra roliga Bamse saker vi kan göra tillsammans när vi är jullediga för det bästa som finns är att få uppleva och vara tillsamman med mina små och min familj.

 70. Alexandra Åkerlund says:

  Vi har en nybliven storasyster som längtar efter att få se Bamse och som skulle må bra av att få all uppmärksamhet för en stund. Att bli storasyster är en gåva men kräver också att behöva växa och inte alltid vara nummer ett.

 71. Angelica says:

  Åh det skulle jag vilja vinna till min systerdotters son. Han har här i dagarna blivit storebror och skulle bli superglad över den här presenten. ? Jag tycker att den skulle vara så rolig att ge honom eftersom att Bamse var min stora favorit när jag var liten, för längesedan. ?

 72. Elin says:

  Jag var med min minsting på bio för första gången för några månader sedan. Vi var båda laddade och förväntansfulla. Vi gör sällan saker på tu man hand bara han och jag. Syskonen är ofta med. Vi köpte popcorn och allt som hör till. Så mysiga samtal och gos. 10 minuter in i filmen händer det som inte får hända. Barnet bakom oss reser sig plötsligt och kräks över min lilla kille. Så vidrigt. Det var bara att gå hem. Vi skulle äta middag tillsammans efteråt och gå till leksaksaffären men allt fick ställas in såklart. Min önskan är att kunna ge honom denna fina present och sedan boka in bamse -bara han och jag. Min minsting ?. Kram och god jul!

 73. Frida says:

  Min lille son skulle älska detta! Så roligt också med något som vi bägge har positiv erfarenhet av. Jag går gärna i barndom igen,, älskar Bamses snälla och rättvisa livsfilosofi. Min son tycker det verkar väldigt spännande att få veta mer om dunderklockor, den hemliga ingrediens som gör vanlig honung till Farmors berömda dunderhonung. Han skulle väldigt gärna vilja kunna laga dunderhonung själv.

 74. Helena Johansson says:

  Åh, detta vore ju en perfekt julklapp till mina älskade barn Alva & Noah! ❤️ Noah som är 5 år har inte heller varit på bio än så detta skulle bli hans premiär. Dessutom älskar jag att ge bort upplevelser. Önskar dig och din familj en riktigt God Jul!

 75. Lina says:

  Vår lilla här hemma fullkomligt älskar Bamse, så det här vore bästa julklappen någonsin! Hon hade blivit speciellt glad för de små figurerna, vilka hon önskat sig länge men vi inte har haft möjlighet att köpa ännu. Om vi vinner tar vi med oss bästa kompisen (ännu en Bamse-älskare) för deras, i så fall, allra första biobesök! Så spännande det vore!!

 76. Lina says:

  Vår stora här hemma fullkomligt älskar Bamse, så det här vore bästa julklappen någonsin! Hon hade blivit speciellt glad för de små figurerna, vilka hon önskat sig länge men vi inte har haft möjlighet att köpa ännu. Om vi vinner tar vi med oss bästa kompisen (ännu en Bamse-älskare) för deras, i så fall, allra första biobesök! Så spännande det vore!!

 77. Carina says:

  Min dotters kusin som är två år älskar Bamse. Vore så kul att få vinna och kunna ta med honom på bio.

 78. Ganimete says:

  Åh.. min dotter Elsa äääälskar bamse och har alltid gjort. Vi skulle såklart vilja vinna det underbara paketet för att det skulle vara helt fantastisk att få ta min lilla tjej på bio plus att hon fyller 4 år den 29e december. Jag håller alla tummar och tår!!
  Tack fina ni för den här möjligheten ❤️❤️❤️
  Bamse kram, Ganimete.

 79. Josefina says:

  Sonen på drygt 2 år kikar sällan på TV men de då gånger vi slår på den så är han jättefascinerad ? Vore kul att gå på bio och se Bamse med honom! Skulle garanterat bli en hit! ??

 80. Pernilla Dahlqvist says:

  Min dotter har pratat om att se den här Bamsefilmen sen hon såg reklam om den i somras. Tänk! Ett halvår är väldigt lång tid för en (nästan) fyraåring, men hon har väntat tålmodigt ändå får jag säga. Hon älskar Bamse och senast idag fick hon en fin Bamseklänning som ju hade varit så kul för henne att ha på sig om hon fick gå och se den här filmen. Vi har dessutom så väldigt få lediga dagar ihop hela familjen, då vi pusslar vardagen duktigt annars, så det hade varit roligt att då gå på bio hela familjen under jul. Och att min dotter dessutom hade fått mängder med Bamsegrejor på köpet – det hade gjort hela hennes liv tror jag! ?

 81. Pernilla Dahlqvist says:

  Min dotter har pratat om att se den här Bamsefilmen sen hon såg reklam om den i somras. Tänk! Ett halvår är väldigt lång tid för en (nästan) fyraåring, men hon har väntat tålmodigt ändå får jag säga. Hon älskar Bamse och senast idag fick hon en fin Bamseklänning som ju hade varit så kul för henne att ha på sig om hon fick gå och se den här filmen. Vi har dessutom så väldigt få lediga dagar ihop hela familjen, då vi pusslar vardagen duktigt annars, så det hade varit roligt att då gå på bio hela familjen under jul. Och att min dotter dessutom hade fått mängder med Bamsegrejor på köpet – det hade gjort hela hennes liv tror jag!

 82. Pernilla Dahlqvist says:

  Min dotter har pratat om att se den här Bamsefilmen sen hon såg reklam om den i somras. Tänk! Ett halvår är väldigt lång tid för en (nästan) fyraåring, men hon har väntat tålmodigt ändå får jag säga. Hon älskar Bamse och senast idag fick hon en fin Bamseklänning som ju hade varit så kul för henne att ha på sig om hon fick gå och se den här filmen. Vi har dessutom så väldigt få lediga dagar ihop hela familjen, då vi pusslar vardagen duktigt annars, så det hade varit roligt att då gå på bio hela familjen under jul. Och att min dotter dessutom hade fått mängder med Bamsegrejor på köpet – det hade gjort hela hennes liv tror jag

 83. Chris says:

  Hej Ditte!
  Så fin julklapp! – och så kul med en ny Bamsefilm! Bamse är en favorit här hemma också och en så viktig förebild för både stora och små, Det skulle vara fantastiskt att få ge denna julklapp till vår lilla tvååring med saker vi kan uppleva tillsammans hela familjen ?❤️

 84. Sakiba says:

  Vilken kul tävling! Vår 3 åring hade blivit överlycklig över Bamsepaket, det är nämligen favoriten här hemma. Han har för en månad sedan blivit storebror vilket blev en stor förändring, mycket mindre tid till honom såklart men han har hanterat det så bra. Stolt över vår stora (lilla) kille och hade varit underbart att kunna ge honom detta fina paket och göra något extra kul med honom. Håller tummarna!
  Tack för övrigt för en så bra blogg. Ni verkar vara en så kärleksfull familj . /Sakiba

 85. Wafa says:

  Jag har en 5 åring som är väldigt energisk och uppe i hög varv hela tiden, jag älskar att bamse får honom och tänka till att man måste vara snäll och bara för man är stor och stark betyder inte att man kör över de mindre utan hjälper de och finns där.
  Vore kul om vi vann det här priset, hade gjort honom jätte glad då han planerat att se den på bio:)
  Måste bara säga älskar dina inlägg, så mkt kärlek i alla bilder och texter ❤

 86. Annelie says:

  Har en 4,5-åring här hemma som älskar Bamse. Han blev storebror för ett drygt halvår sedan och det har varit en tuff omställning att få dela mamma med en ny liten person. Att få skämma bort honom med detta och åka iväg på bio bara han och jag skulle vara sååå mysigt för oss båda❤️

 87. Emma says:

  Jag är just nu stationerad på en tropisk ö hundratals mil från mitt hjärtas stora kärlek – min 2 åriga kusin. Jag saknar henne så de gör ont i hjärtat och därför skulle jag gärna vinna detta Bamse-paketet för kärleken till Bamse är något vi båda delar. Jag har en Bamse (gossedjur) nära mig som jag fick när jag var fyra och när min kusin föddes fick hon en likadan av mig. Jag har den stora lyckan att få fira jul med min kusin och kan inte vänta tills jag får krama henne igen och hur underbart vore de inte om jag också fick ge henne detta fina Bamse-paket som vi båda skulle älska <3

 88. Elin says:

  Bamse?? Världens starkaste men framförallt snällaste björn❤️ Bästa budskapet! Skulle älska att vinna till vår lilla Lo!

 89. Julia says:

  Jag skulle ta med mig mina syskonbarn på bio som älskar bamse! Vilken lycka det skulle vara att får ge det till mina 3 gullungar och göra dom glada!

 90. Chris says:

  Så kul! Bamse har blivit en favorit för vår lilla tvåårig här hemma. Jättekul att det kommer en ny film. Bamse är en så bra och viktig förebild för både stora och små och det vore fantastiskt att vinna denna present full av Bamseäventyr för hela familjen.

 91. Hanna says:

  Min dotter på 2 år älskar Bamse, om hon fick välja så skulle hon titta på Bamse hela dagarna långa. Hon älskar självaste Bamse o säger varje gång hon ser han, Bamse stark. Hon skulle älska det här till julklapp.

 92. Ema says:

  Min dotter som är bamse galen skulle skutta av glädje över denna vinst. En perfekt försenad present då hon fyllde år på Lucia. Hade passat på att åka iväg utan lillasyster och myst. Håller alla tummar och tår!!

 93. Emma says:

  Min dotter som är bamse galen skulle skutta av glädje över denna vinst. En perfekt försenad present då hon fyllde år på Lucia. Hade passat på att åka iväg utan lillasyster och myst. Håller alla tummar och tår!!

 94. Sofie Wolfgang says:

  Min minsta tjej är en stor favorit av bamse så det hade vart så kul att få gå på just den filmen till hennes första bio besök 🙂

 95. Sofie W says:

  Min minsta tjej är en stor favorit av bamse så det hade vart så kul att få gå på just den filmen till hennes första bio besök 🙂

 96. Sofie Månsson says:

  Har en 4 årig tjej här hemma som fullkomligt älskar bamse! Hon hade blivit så lycklig för detta paketet! Hon har alltid följt sin stora syster och gillat prinsessor men har äntligen börjat få sin egna identitet och älskar bamse oavsett vad stora syster tycker. Så hade varit kul att bryta prinsesstemat på rummet med en massa bamse saker! ? håller verkligen tummarna för vinst!

 97. Sofie says:

  Har en 4 årig tjej här hemma som fullkomligt älskar bamse! Hon hade blivit så lycklig för detta paketet! Hon har alltid följt sin stora syster och gillat prinsessor men har äntligen börjat få sin egna identitet och älskar bamse oavsett vad stora syster tycker. Så hade varit kul att bryta prinsesstemat på rummet med en massa bamse saker! ? håller verkligen tummarna för vinst!

 98. Sara says:

  “Heeeja bambke karkast är vår bambke” (översättning behövs nog inte ?) sjungs av vår 2-åring fleeera gånger om dagen! ? Tänk att få dela med sig av vinsten till sin favorit (storebror) och sedan tillsammans gå på sitt första biobesök ?

 99. Rebecca says:

  Min lille 2-åring som älskar bamse och allt som hör till (pussel, film, gosedjur, klistermärken) skulle bli överlycklig att få vinna detta bamsiga”paket”. Jag skulle också bli överlycklig att få överraska en av de jag älskar mest med detta! Glad pojk = glad mamma! ♥️

 100. Rebecca says:

  Min lille 2-åring som älskar bamse och allt som hör till (pussel, film, gosedjur, klistermärken) skulle bli överlycklig att få vinna detta bamsiga”paket”. Jag skulle också bli överlycklig att få överraska en av de jag älskar mest med detta! Glad pojk = glad mamma! ?♥️

 101. Madde says:

  Hoppas på att vinna så ska jag ta med min 4.5-åring på bio i helgen. Hon har sett fram emot “den nya Bamsefilmen” sen i somras?.

 102. Sophie Lindström says:

  Att kunna ge detta till vår stora kille så han och pappan får egentid med premiärtur på bio med popcorn och mys vore amazing??❤️

 103. Natha says:

  Det hade varit väldigt roligt att överraska mina minsta lilla kille med detta fina paket eftersom han är så tapper och fantastisk ♥️

 104. Heidi says:

  Hade varit så roligt att få vinna detta till mina grabbar här hemma! Jamie är 9 år och har downs syndrom och fullkomligt älskar Bamse! Lillebror som är 2 år hakar såklart på och det vore så kul att få gå på nya filmen med dem och sen att dom får alla fina saker med. Dom skulle bli så så glada! ❤️

 105. Heidi says:

  Hade varit så roligt att få vinna detta till mina grabbar här hemma! Jamie är 9 år och har downs syndrom och fullkomligt älskar Bamse! Lillebror som är 2 år hakar såklart på och det vore så kul att få gå på nya filmen med dem och sen att dom får alla fina saker med. Dom skulle bli så så glada!

 106. Heidi says:

  Hade varit så roligt att få vinna detta till mina grabbar här hemma! Jamie är 9 år och har downs syndrom och fullkomligt älskar Bamse! Lillebror som är 2 år hakar såklart på och det vore så kul att få gå på nya filmen med dem och sen att dom får alla fina saker med. Dom skulle bli så så glada! ❤️

 107. Alexandra Eriksson says:

  Wow, vilken perfekt julklapp till min Mollie som älskar Bamse! Det vore så kul att vinna och gå på bio ihop med henne, så nu håller jag tummarna ??

 108. Amanda says:

  Åh! Jag skulle vilja vinna det paketet till min stora tjej därhemma som liksom Duni är Bamse-frälst! Hon är 20 månader, och blev i söndags storasyster till enäggstvillingar. Så jag ligger fortfarande på BB med dem då ena är lite skruttig. Så mitt mammahjärta är i 1000 bitar då familjen är splittrad.
  Så det vore så himla fint att få ge storasyster ett Bamsepaket när vi kommer hem ❤️

 109. Katarina says:

  Min guddotter är ett stort bamsefan och det hade varit fantastiskt att få överraska henne med bamse i överflöd!

 110. Amanda says:

  Åh! Jag skulle vilja vinna det paketet till min stora tjej därhemma som liksom Duni är Bamse-frälst! Hon är 20 månader, och blev i söndags storasyster till enäggstvillingar. Så jag ligger fortfarande på BB med dem då ena är lite skruttig. Så mitt mammahjärta är i 1000 bitar då familjen är splittrad.
  Så det vore så himla fint att få ge storasyster ett Bamsepaket när vi kommer hem

 111. Molly says:

  Jag vill eftersom att jag är den störta Bamsefantasten här i stan! Vi var nyligen på Bamses sång och dans föreställning och den var magisk! Varje morgon vill jag se på “BASSE” och “KALMAN” innan jag går till förskolan / Molly 1år och 7 månader

 112. Sofia says:

  Min dotters stora idol är bamse! Allt ska vara bamse, kläder, pussel, memory, gosedjur mm. Ingen jade blivit lyckligare än hon om vi hade vunnit ??❤

 113. Sofie says:

  Wow vilket fint pris! Jag har en autistisk pojke på 5 år, Alvin som är så härlig och speciell på sitt lilla vis. Hans största hinder i vardagen är just höga ljud, och just därför har de inte riktigt fungerat med bio tills nu när han velat använda sina hörselkåpor. Han är sååå duktig och använder dem när han känner att han behöver dem (tillexempel när han var på disco för ett tag sedan)
  Han har själv sagt att han skulle vilja se Bamse och de skulle va såååå kul att få överraska honom med att gå på detta med honom. Och bamseklockan skulle göra honom så glad då han är besatt av siffror och tid.
  Lillebror (3 år) som just nu är expert på att sätta igång bråk gör att det tar extra mycket kraft ifrån Alvin. Skulle så gärna vilja överraska min familj, få komma bort i från julstressen och bara njuta med den. Hoppas.
  Och tack för din blogg. Du Inspirerar mig dagligen. Man känner verkligen din kärlek toll din familj när man läser.

 114. Sofie Lindström says:

  Wow vilket fint pris! Jag har en autistisk pojke på 5 år, Alvin som är så härlig och speciell på sitt lilla vis. Hans största hinder i vardagen är just höga ljud, och just därför har de inte riktigt fungerat med bio tills nu när han velat använda sina hörselkåpor. Han är sååå duktig och använder dem när han känner att han behöver dem (tillexempel när han var på disco för ett tag sedan)
  Han har själv sagt att han skulle vilja se Bamse och de skulle va såååå kul att få överraska honom med att gå på detta med honom. Och bamseklockan skulle göra honom så glad då han är besatt av siffror och tid.
  Lillebror (3 år) som just nu är expert på att sätta igång bråk gör att det tar extra mycket kraft ifrån Alvin. Skulle så gärna vilja överraska min familj, få komma bort i från julstressen och bara njuta med den. Hoppas.
  Och tack för din blogg. Du Inspirerar mig dagligen. Man känner verkligen din kärlek toll din familj när man läser.

 115. Helene says:

  Jag har ett barnbarn som är 3 år.
  Han älskar Bamse.
  Tänkte också ta med honom på bio för första gången o se Bamse.
  Skulle vara så kul att få överaska honom med detta paket.

 116. Helene Granqvist says:

  Jag har ett barnbarn som är 3 år.
  Kag tanker ta med honom på bio för första gången och se Bamse.
  Vore så kul att få överraks honom me detta fina paket.

 117. Martina says:

  Har en dotter som är en vecka äldre än Duni som även hon älskar Bamse. Är så roligt att följa er då igenkänningsfaktorn är hög och jag tycker att min Hedvig är lik Duni på många sätt? Jag skulle vilja vinna detta fina pris för att glädjen hos min dotter skulle bli oslagbar! Och då självklart även för mig.

 118. Martina says:

  Har en dotter som är en vecka äldre än Duni som även hon älskar Bamse. Är så roligt att följa er då igenkänningsfaktorn är hög och jag tycker att min Hedvig är lik Duni på många sätt? Jag skulle vilja vinna detta fina pris för att glädjen hos min dotter skulle bli oslagbar! Och då självklart även hos mig.

 119. s says:

  Åh jag skulle vilja vinna detta till min son.
  I somras kraschade min make och min sons pappa. Utmattningsdepression. Han ändrade personlighet helt och hållet och var frånvarande. Att förklara för sin pojk att pappa är sjuk, därför klarar han inte av att vara med någon, men att det inte är hans fel. Jag har burit honom högt över det, försökt göra allt för att skydda honom i den grad de går. I samband med min makes sjukskrivning kraschade vår ekonomi. Vi har gått plus minus noll alternativt minus hela hösten. Jag och min son har gjort alla gratisaktiviteter som finns, vi levde typ i skogen i höstas och letade svamp, coola pinnar, hade med oss kokt korv ut som vi fikade på. Och som min son uppskattade det. Njöt. Och jag med. Precis som du så ser jag skogen för den läkande platsen det är. En plats vi kunde befinna oss i och ändå må bra. En plats vi båda flydde till under den mest psykiskt påfrestande tiden. Tiden då min make försvann och min sons pappa försvann. In och ut till akuten med ambulans, psykologtider, läkartider, medicinering. Att jag står på benen fortfarande.
  Min make har börjat må bättre. Är mer delaktig i vårt gemensamma liv. Kan ta emot kärlek. Ge kärlek i viss mån, vi skrattar tillsammans. Men senast idag ringde jag ambulans åt honom. Diabetiker och kräktes hela morgonen. Att vi aldrig kan få landa.
  Julen väntar och hoppas bara att vi får hem honom till dess så vi får vara tillsammans alla tre. Som det ser ut nu så kommer vår son inte kunna få någon julklapp pga ekonomin. Det, om någonting, knäcker mig. Vet inte vart jag ska ta vägen i den känslan. Efter en jobbig och trist höst då vi inte kunnat göra det vi önskat tillsammans så skulle jag så gärna vilja vinna det här paketet till vår son. Att få gå på bio med honom och se bamse som han hållit kär i tre år. Tanken är Ovärderligt.

 120. s. says:

  Åh jag skulle vilja vinna detta till min son.
  I somras kraschade min make och min sons pappa. Utmattningsdepression. Han ändrade personlighet helt och hållet och var frånvarande. Att förklara för sin pojk att pappa är sjuk, därför klarar han inte av att vara med någon, men att det inte är hans fel. Jag har burit honom högt över det, försökt göra allt för att skydda honom i den grad de går. I samband med min makes sjukskrivning kraschade vår ekonomi. Vi har gått plus minus noll alternativt minus hela hösten. Jag och min son har gjort alla gratisaktiviteter som finns, vi levde typ i skogen i höstas och letade svamp, coola pinnar, hade med oss kokt korv ut som vi fikade på. Och som min son uppskattade det. Njöt. Och jag med. Precis som du så ser jag skogen för den läkande platsen det är. En plats vi kunde befinna oss i och ändå må bra. En plats vi båda flydde till under den mest psykiskt påfrestande tiden. Tiden då min make försvann och min sons pappa försvann. In och ut till akuten med ambulans, psykologtider, läkartider, medicinering. Att jag står på benen fortfarande.
  Min make har börjat må bättre. Är mer delaktig i vårt gemensamma liv. Kan ta emot kärlek. Ge kärlek i viss mån, vi skrattar tillsammans. Men senast idag ringde jag ambulans åt honom. Diabetiker och kräktes hela morgonen. Att vi aldrig kan få landa.
  Julen väntar och hoppas bara att vi får hem honom till dess så vi får vara tillsammans alla tre. Som det ser ut nu så kommer vår son inte kunna få någon julklapp pga ekonomin. Det, om någonting, knäcker mig. Vet inte vart jag ska ta vägen i den känslan. Efter en jobbig och trist höst då vi inte kunnat göra det vi önskat tillsammans så skulle jag så gärna vilja vinna det här paketet till vår son. Att få gå på bio med honom och se bamse som han hållit kär i tre år. Tanken är Ovärderligt.

 121. Sabina says:

  Åh jag skulle vilja vinna detta till min son.
  I somras kraschade min make och min sons pappa. Utmattningsdepression. Han ändrade personlighet helt och hållet och var frånvarande. Att förklara för sin pojk att pappa är sjuk, därför klarar han inte av att vara med någon, men att det inte är hans fel. Jag har burit honom högt över det, försökt göra allt för att skydda honom i den grad de går. I samband med min makes sjukskrivning kraschade vår ekonomi. Vi har gått plus minus noll alternativt minus hela hösten. Jag och min son har gjort alla gratisaktiviteter som finns, vi levde typ i skogen i höstas och letade svamp, coola pinnar, hade med oss kokt korv ut som vi fikade på. Och som min son uppskattade det. Njöt. Och jag med. Precis som du så ser jag skogen för den läkande platsen det är. En plats vi kunde befinna oss i och ändå må bra. En plats vi båda flydde till under den mest psykiskt påfrestande tiden. Tiden då min make försvann och min sons pappa försvann. In och ut till akuten med ambulans, psykologtider, läkartider, medicinering. Att jag står på benen fortfarande.
  Min make har börjat må bättre. Är mer delaktig i vårt gemensamma liv. Kan ta emot kärlek. Ge kärlek i viss mån, vi skrattar tillsammans. Men senast idag ringde jag ambulans åt honom. Diabetiker och kräktes hela morgonen. Att vi aldrig kan få landa.
  Julen väntar och hoppas bara att vi får hem honom till dess så vi får vara tillsammans alla tre. Som det ser ut nu så kommer vår son inte kunna få någon julklapp pga ekonomin. Det, om någonting, knäcker mig. Vet inte vart jag ska ta vägen i den känslan. Efter en jobbig och trist höst då vi inte kunnat göra det vi önskat tillsammans så skulle jag så gärna vilja vinna det här paketet till vår son. Att få gå på bio med honom och se bamse som han hållit kär i tre år. Tanken är Ovärderligt.

 122. Johanna says:

  Efter ett intensivt halvår med nytt jobb och mkt övertid så är jag äntligen ledig en vecka vid jul, skulle bli så glad om jag vann så jag kan få gå med min lilla familj på bio ❤️

 123. Tina Agnesäter says:

  Min lilla Nicholas på snart 2,5 år skulle leva i flera månader om han fick se bamse, det har varit hans favorit sedan han var 6 månader och det håller i än. Och med syskon påväg så skulle det vara en mysig dag där han får vara helt i centrum.

 124. Malin o Nils says:

  Har en riktig bamseälskare här hemma som varje morgon kl 05 ska titta på bamse, säkert sett den 60 gånger minst ? Han skulle bli så glad över att få vinna massa bamse prylar och framförallt se en ny film om bamse ❤ vilken upplevelse för honom att för första gången gå på bio ?

 125. Stina Brekke says:

  Skulle vara perfekt att vinna detta då min son på 3 år älskar Bamse och skulle vara så kul att överraska honom med detta. Varje kväll läser vi någon bok om Bamses äventyr eller en serietidning.

 126. Stina Brekke says:

  Skulle vara perfekt att vinna detta då min son på 3 år älskar Bamse och skulle vara så kul att överraska honom med detta. Varje kväll läser vi någon bok om Bamses äventyr eller en Bamse serietidning.

 127. Fyrbarnsmamma says:

  Wow! Vilken vinst! Förutom att vi är en Bamsetokig familj (36 kompletta årgångar. Jag prenumererade till och med på studentkorridorer .) så skulle jag vilja ge det till mina fyra söner, Snart kommer vårt femte barn, och jag skulle vilja unna mina söner något som tack för allt tålamod de har med allt jag inte orkar, och som jag vill att de hjälper mig med. Med barn i åldern knappt två till nästan elva är det en utmaning att hitta en film som passar för alla barnen – det kommer Bamse definitivt att göra!
  Jag kan bara föreställa mig hur glada barnen skulle bli för Bamse-sakerna också (något för alla liksom). Min bamsetokige detaljfokuserade åttaåring skulle älska klockan; han är väldigt noga med exakta tider och skulle älska att få titta på Bamse varje gång. Treåringen, med lila som favoritfärg, skulle älska solglasögonen. Tvååringen skulle älska de små figurerna.

 128. Viktoria says:

  Åh va häftigt!! Då min egen son ännu är lite för liten för bio, så skulle jag ta med två av mina syskonbarn då de verkligen ÄLSKAR bamse. Det går varmt även hemma hos dem. Jag är helt övertygad om att pojkarna skulle bi helt överlyckliga!! Önskar sååå gärna att vinna detta?✊??

 129. Viktoria Lindgren says:

  Åh va häftigt!! Då min egen son ännu är lite för liten för bio, så skulle jag ta med två av mina syskonbarn då de verkligen ÄLSKAR bamse. Det går varmt även hemma hos dem. Jag är helt övertygad om att pojkarna skulle bi helt överlyckliga!! Önskar sååå gärna att vinna detta?✊??

 130. Pethra says:

  Min 3-årige Harry älskar Bamse och det vore så roligt att överraska honom med detta fina Bamsepaket, Han säger att han ska bli Bamse när han blir stor för att han är snällast i världen. På förskolans halloweenmaskerad när de andra barnen var spöken ville Harry vara utklädd till Bamse. Det var han även på gammelmormors 91-årskalas och på badstranden i somras. På apoteket använde han sin ”födelsedagspeng” till Bamseplåster, Bamseshampo och Bamsetuggummi… och min telefon är fylld av skärmdumpar från Bamseappen av någon konstig anledning. Det är för övrigt även mycket svårt att diskutera med en treåring om huruvida man kan gå ut i minusgrader enbart iförd bamsepyjamas, just saying… 🙂

 131. Ksrol says:

  ??? wow jag vill vinna för att kunna ge det till min brors dotter. Hon bars älskar bamse och dricker dunderhonung själv?, hon säger att hon blir super stark av det o kan hjälpa oss om vi är ledsna lilla hjärtat. Hoppas jag vinner så hon vinner med ❤️❤️❤️

 132. Malin Lunell says:

  Verkligen; den perfekta julklappen! Skulle vara grymt fint att vinna och ge bort till sonen i julklapp. Han älskar bamse och dels för att ju inte hunnit med julklappar i år pga av hälsan och sjukhusbesök. Så om inte jag kommer hem till jul kan jag skicka en fin present till barnen?

 133. Sofia says:

  Bamse är min dotter Elsas största idol! Tänk om vi skulle vinna, då vet jag en liten tjej som skulle bli överlycklig,och hennes mamma också förståss…

 134. Sarah says:

  Jag är uppvuxen med att bamsetidningen kom hem i brevlådan så när jag fick ett eget lyckopiller kom bamse in i mitt liv igen. Idag är min Lennox 2 år, han pratar inte jätte mycket men 3 ord kan han… mamma, pappa och BAMSE… vi hållarna tummarna att få vinna den bästa klappen vi kan tänka oss!

 135. Sarah says:

  Jag är uppvuxen med att bamsetidningen kom hem i brevlådan så när jag fick ett eget lyckopiller kom bamse in i mitt liv igen. Idag är min Lennox 2 år, han pratar inte jätte mycket men 3 ord kan han… mamma, pappa och BAMSE… vi hållarna tummarna att få vinna den bästa klappen vi kan tänka oss!

 136. Eva says:

  Oj! Den här vinsten skulle verkligen passa som handen i handsken till min 2.5-åriga son. Han älskar Bamse och allt som hör till ovh att hana första bio-besök skulle kunna bli en Bamsefilm låter inte helt fel.

 137. Johanna Tillberg says:

  Skulle vara fantastiskt för moster-hjärtat att vinna detta till systerdottern som ÄLSKAR bamse och som precis varit och lämnat sina nappar till bamse ? All kvalitetstid och minnen tillsammans är så otroligt värdefullt❤️

 138. Johanna Tillberg says:

  Skulle vara fantastiskt för moster-hjärtat att vinna detta till systerdottern som ÄLSKAR bamse och som precis varit och lämnat sina nappar till bamse ? All kvalitetstid och minnen tillsammans är så otroligt värdefullt❤️

 139. Johanna Tillberg says:

  Skulle vara fantastiskt för moster-hjärtat att vinna detta till systerdottern som ÄLSKAR bamse och som precis varit och lämnat sina nappar till bamse! All kvalitetstid och minnen tillsammans är så otroligt värdefullt!

 140. Anna says:

  Ååååå vilken vinst!! Detta skulle jag vilja vinna till min snart blivande 4-åring (fyller 5/1) Hon ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Bamse och tänk vilken fantastisk 4 års present det skulle bli <3 Jag håller alla tummar och tår att min lilla stora Bianca vinner detta

 141. Erika says:

  Så spännande, första gången jag någonsin skriver en kommentar på ett blogginlägg! Men detta är ju för bra!
  Vår 2,5 åriga dotter Ä L S K A R bamse, det är bara det hon vill titta på och har nu till och med börjat sjunga hejja bamse! Vi har ännu inte gått på bio med henne men detta hade varit den bästa starten för att introducera bio. Älskade dotter och underbara bamse! Vilken present att ge henne! ❤️

 142. Hanna says:

  Min lilla tjej ska bli storasyster i februari och är en bamseälskare?. Hon har stort tålamod med sin höggravida mamma som behöver vila mycket och hon förtjänar en fin present nu när hon snart ska bli storasyster. Dessutom pratar hon om bio, jag tror bamse skulle bli en bra första bio upplevelse.?

 143. Varro says:

  Bamse är en stor favorit här hemma & få gå på bio första gången för Freja å dessutom att de är Bamse skulle vara oslagbart hos en 2,5åring

 144. Mickan says:

  Jag vill vinna för mina grannars skull. De har tre barn och har precis fått reda på att två av barnen har cancer. Då jag vet att barnen i familjen älskar Bamse (hela sommaren ekade Bamse-sången i trädgården) tror jag att denna present skulle kunna muntra upp dem lite i den tunga tid de går igenom just nu.

 145. Isabel says:

  Har en treåring som fyller fyra år på annandag jul och älskar bamse, vet att hon skulle bli så glad för denna vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.