Nio bästa på riktigt

I går skrev Anna så bra, att hon skulle dela med sig utav sina nio bästa stunder under år 2019.. istället för att dela sina 9 mest gillade bilder på instagram så delar man istället med sig av 9 saker som varit fint/bra på Riktigt i livet. Och jag frågade er på insta story i går vad era bästa saker varit.. fick såååå många fina svar. ??❤️
Här kommer några av mina:

Att Dellas operation gick bra. fy fasiken, det var ångest delux.. men också typ den bästa gången på sjukhuset på länge. Allt gick bara så smidigt och bra. Och vi fick åka hem MED Della dagen efter operationen. Så hjärtans skönt. 

Att vi vågade satsa på en dröm vi haft länge och startade Beans and Brains tillsammans jag och David. ❤️ Det känns overkligt och lite konstigt att vi faktiskt har gjort det och att det välkomnades med öppna armar.. så tacksam. ☕️❤️?

Hittar lugnet i skogen..även om jag alltid varit en skogsmulle så har jag nog aldrig varit ute så mycket i skogen som under det här året. Och det känns väldigt bra. 

Att jag är mamma. Topp 1 alla dagar året om. Det är banne mig det finaste gåvan i livet.

Kvällsbaden i poolen under Juli månad.. älskar! 

Alla oändliga turer ute med Gösta. Det är ofta en av mina bästa stunder på dagen. 

När jag blev överraskad med livets finaste 30 års fest. Aldrig blivit så totalt förd bakom ljuset och överraskad någon gång. David hade verkligen ordnat allt in i minsta detalj (med hjälp av mina bästa vänner) så så så fint. Det blev en eftermiddag/kväll/natt jag aldrig kommer glömma.

 Vi reste till Mallorca tillsammans med mamma, pappa och nenne. Har velat gör det i sååå många år och i somras gjorde vi äntligen det. Så otroligt mysigt att få ha semester på det sättet alla tillsammans. 

Jag har blivit väldigt klar med hur jag vill jobba under 2020. Vilket har känts så skönt i hjärtat och magen. (Ja jag är ju en sån som aldrig gör något som inte känns 100% bra i magen) Mycket därför ni kanske inte ser så jättttte mycket samarbeten här inne hos mig. Jag vill verkligen att det ska vara relevant för både er och mig. Inte för många och Max 2-4 i månaden. 

Sen såklart, David. Mitt bästa sällskap sen 2010. Hittade hem när jag hittade honom för 10 år sen. ❤️ Att få uppleva och dela livet med honom i mot och med gångar. De är det bästa jag vet. 

Att vi byggde ut Dellas rum och toalett så hon fick större & att vi byggde om våran toalett och sovrum. Är så barnsligt nöjd över hur bra det blev. Att vare morgon få vakna och ha den här vackra utsikten är lyx. 

Nu ska vi njuta av uppesittarkväll här hemma. Jag har dukat upp en ost bricka och tänt marschaller utanför dörren. ?❤️

PUSS på er

Puss Ditte

En kommentar om “Nio bästa på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.