Nu blir det lugnt för våran del ett tag framöver

God morgon 🙂
Helgen har bestått av firande, firande och lite mer firande. I fredags var vi hos våra bästisar på middag, grillade hamburgare och spelade spel. Sen promenerade vi hem mätta och glada i hjärtat <3
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Lördagen tog vi sovmorgon hela familjen, väldigt skönt! Sen åkte vi ner till marknaden, mötte upp några vänner och Julli åkte karuseller och köpte lite för mycket godis, typ som det ska vara på marknad. Efter det åkte vi hem till Ann-sofie och Göran för att lämna Truls som skulle sussa hos dom, sen hämtade jag upp Lillasyster för att åka vidare till Carina och Bengt där Julli skulle sova. Vi åkte sen in till uppsala för att möta upp Kalle, Jonas, Jacob, Lutte, Axel, Toni, Kerstin, Erik och Andre för att fira Kalle som fyllde år på söndagen. Blev först drinkar på lingon och sen vidare till Bj där vi träffade massa andra. La ifrån mig mobilen vid 04.30 liiiite för sent för min del 😛 Men det var bara upp och hoppa sen vid 10 för att börja göra sig i ordning för brunch hemma hos Ann-sofie och Göran. Massa gott bjöd dom på och massa skratt. Super mysigt och skönt att vi kunde sitta ute allihopa hela dagen dessutom!
vsco-photo-1 12
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Senare på kvällen var vi alla fortfarande ganska mätta efter brunchen och massa tårta så vi köpte en del tapas som fick bli middag. Mamma, pappa och Nenne var också med och åt <3 Söndagsmys när det är som bäst!
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.