Nu har vi fått tid för Dellas operation

Go kväll fina ni ❤️ 
Hoppas ni haft en härlig dag i det vackra höstvädret? 
Jag började morgonen med mina gosnosar. Åt frukost och gick sen med Jullis till skolan. 

Gick sen hem till Johanna och tillsammans gick vi en kort prommis för att sen gå hem och packa ihop oss och sen åk för att möta upp Lisa och Hillevi ☺️??. Handlade lunch på Ica och gick sen hem till Lisa, påvägen kom också Hanna och hennes dotter Alicia. Riktigt mysig dag! Så kul att se hur Duni är bland andra bebisar ?❤️ små kompisar lixom. ❤️ Vi går inte på öppna förskolan så det är jätte kul att kunna träffas såhär ibland istället. 
Vid 14 gick vi hemåt igen, stannade hos Sofia ❤️ drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt ❤️❤️. 
Till middag idag blev det …… hör och häpna Torsk ? fisktacos tillsammans med Åsa och Jocke ❤️❤️. Bytit Dellas knapp idag också, hon är så himla cool min tjej! Älskade älskade prinsessa. ❤️ öppnade posten nyss och där låg ett stämplat från akademiska sjukhuset, med en tid för höft operationen. Jag vill inte, vågar inte. Men det ska gå bra, såklart det ska ❤️??… det känns bara överjävligt läskigt. Och orättvist! Vill inte att hon ska behöva ha ont. ? 
26 oktober blir det.. jag kommer aldrig bli riktigt redo för den dagen. 
Nu natti, ska försöka att inte grubbla så mycket. I morgon blir det dock en del att planera inför det datumet. Mycket som ska stämma. 
❤️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Nu har vi fått tid för Dellas operation

 1. Emma says:

  Vill bara skicka en kram!
  Vet vilken ångest det är när operations tiden kom i lådan?
  Min son gick igenom en stor rygg operation för ett år sedan! Hatar verkligen sjukhus!
  Heja Della och er fina familj?

 2. Patricia says:

  Hej!
  Vad är det för höftoperation? Jag är inte så duktig på detta men jag jobba hos en brukare som har gjort en höft operation. Idag ångrar dem den operationen då hon har mer ont idag.
  Hennes kula satt utanför höften och kortade de av en på det benet föe den skulle trilla på plats. Det gjorde den inte och ligger och gnider på utsidan av höften.
  Som sagt jag vet inte så mycket var bara att jag tänkte direkt på detta när du skrev höftoperation.
  PS, vilken fin familj du har. Super vackra barn. Älskar titta på dina bilder och se glädjen i er familj ❤️

 3. Sara says:

  Hej,
  Ska tänka lite extra på er den 26/10 och de efterföljande dagarna❤ ska hålla tummarna för att det ska gå som planerat. Vår son opereras 23/10, knapp ska sättas och bort med ljumskbråck, han är 8,5 månad och jag är livrädd men intalar mig att det ska gå bra ? dem är starka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.