Nu var det klippt

Hej finisar, idag blev jag julfin i håret.. utav bästa Linda på Blond I Uppsala ❤️????? Älskar att få få dit och bli ompysslad. I Januari så får alla ni som anger Ditte20 och bokar en behandling, klippning eller ja vad ni önskar hos Linda 20 % rabatt på ditt besök hos henne. Hur bra ?? börja det nya året med att bli omhändertagen av den bästa frissan jag vet. ??❤️
Här kan ni boka tid. Pass på för jag vet att tiderna kommer gå åt som smör i solsken. Jag lovar en upplevelse utöver det vanliga.. aldrig varit så nöjd och avslappnad efter ett frisör besök innan jag hittade henne. ❤️ Här kan ni läsa om förra gången jag var hos henne ?

Puss på er.

Puss Ditte

En kommentar om “Nu var det klippt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.