Ny säng, bästis häng och julklappar

Min måndag kunde inte ha varit bättre, började dagen med massa gos tillsammans med min 8 månaders tjej ?❤️ Alltså!?!?! Vart har tiden tagit vägen? Den går minst sagt fort när man har kul, hon kom med så mycket kärlek vårat lilla Dun. ??❤️ så efterlängtad och älskad från första stund utav så många.
Efter gröt och lite fix här hemma packade vi in oss i bilen och hämtade upp Johanna & Sixten för att åka till Gränby. Hittade inslagningspapper till julklapparna och lite nytt till Duni och Della. ❤️ vi tog en fika där också sen var våra små så trötta, Duni somnade på två röda i bilen påvägen hem. ?


Hunnit handla för veckan har jag också gjort, skönt! Kollade på film medans Duni sov ute i vagnen, Jullis var hos kompis och Della sov middag.
Till middagen kom Nanette & Jim ❤️ gjorde natchos tallrik. Fick hjälp att skruva ihop Dunis nya säng ?????? såååå fin ? Will show u tomorrow. Sen drack vi kaffe och pratade ikapp om allt som hänt sen vi sågs sist. ❤️ världens bästa vänner. ❤️
Nu har jag precis fått massage medans jag filat naglarna, målat dem och gjort fakturor. Min man är himla bra han ??❤️
Ska ta lite kvällsmål sen ska jag hoppa i säng. I morgon kommer Bvc hem hit men annars har vi inga planer, tänkte slå in de första julklapparna. ??? längtar till jul nu ?

Puss Ditte

5 kommentarer om “Ny säng, bästis häng och julklappar

  • dittesvanfeldt says:

   Bestå från ikea ?????? billigt och väldigt snyggt ? det är 20 % för alla medlemmar tills den 30/11 ? pass på

 1. Emma says:

  Har ni målat era Bestå? Vi har också köpt samma skåp och ska måla dem i samma kulör som väggen. Vad jag funderar på är om det bästa är att slipa dem innan eller använda grund höftfärg? Hur gjorde ni? Färgen ser ju inte ut som de alternativ som finns på Ikea precis ⭐️??

  • dittesvanfeldt says:

   Jag har inte målat dem än men ska göra det, jag kommer bara kladda på är för orolig för att slipa och grejja ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.