Ny vecka

Hej vänner, i dag började vi dagen hos tandspecialisten med lilla Della ❤️ Hon var super duktig och fick massa beröm över hur fina tänder hon har. Sist vi var dör bet hon tandläkaren i fingret, idag skötte hon sig ? Blir så imponerad över hur cool hon är i allt hon gör. Efter ca en timme så åkte vi hem igen, jag städade lite och Jullis kompisar kom så de satte i gång och leka. Jag och Mickis åkte till Boländerna, lunchade och köpte nya stolar till köksbordet och en matta till vardagsrummet. Väldigt nöjd just nu, ska beställa en stol ( den jag tipsade om för någon dag sen ) kommer bli fint tillsammans med detta. Hemma igen så monterade vi stolar och rullade ut matta, sen Kramades vi hejdå och jag hoppade in i en varm dusch. Fryser jätte mycket!!!! Blivit riktigt höst ute nu ju, jätte kallt. När jag kom ut igen så stod David och lagade mat ❤️ Världens bästa.
Just nu ligger jag och Jouline & Truls i soffan och kollar på Narnia 2, Dellis har precis somnat och David förbereder sig inför i morgon. Jag börjar äntligen känna mig lite pigg igen, skönt! I morgon blir det stan, nya kläder ska köpas till min stora tjej. Växer ju så det knakar!!
image

Puss Ditte

5 kommentarer om “Ny vecka

 1. Tvillingmamman says:

  Snygga stolar men så JÄVLA snygg tavla, ursäkta språket. Vilken tjej som är duktig hos tandläkaren! Själv biter jag fortfarande tandläkaren i fingrarna..

 2. M says:

  Frågan kanske kommit upp förut men ni har inte någon tanke att göra en ” round tour ” (stavning?) i erat hem? eran design och huset verkat ju vara helt underbart!
  Förstår självklart om ni inte villa visa allt erat hem då ens hem är väldigt privat ändå 🙂
  Kram!
  Förövrigt så beundrar jag dig, hela eran familj. Sån styrka! Jag jobbar med barn med liknande diagnos som eran fina Della! Kan bara säga – kärlek! & världens absolut bästa jobb!
  Undrar också om Della är en förkortning på någon namn? Likaså Ditte? 🙂
  Kram, igen 🙂

 3. Charlotte says:

  Vad fint det blev – är också sugen på ett nytt matbord, kanske ett runt men frågan är hur smidigt det är? Känns som barnen bara kommer sitta och putta på varandra då och så blir alla ovänner :-))
  /Charlotte – Studier&Vardagskaos, en blogg med studieteknik, studietips och hur man får ihop vardagspusslet som heltidsstudent och mamma
  http://blogg.alltforforaldrar.se/studierochvardagskaos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.